Ha ön szerint is Donald Trumptól indul az Európába fújó tiszta levegő szele, akkor mi már tudjuk, mit csinál péntek este. Örüljön együtt Bayer Zsolttal, Nógrádi Györggyel, Bencsik Andrással és további prominens szereplőkkel, akik pénteken együtt köszöntik Donald Trump, a következő amerikai elnök beiktatását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

not me
A vérgeci orbánt meg sem hívták!!!
A román kutyát meghívták, de a magát fényező seggarcú orbánt NEM HÍVTÁK MEG!!!
Ja, és EGY SZTÁR SEM LÉP FEL TRUMP BULIJÁN!!!

Mi a faszról beszélnek ezek!?
Már megint buktatok, köcsögök!
Persze a kommunikációs acélgyár hengereli az acélt, de csak a BUTÁK szopják ezt be!

A hőn áhított Trump is SZARIK ORBÁN FEJÉRE!!!
Eladott Ország
Donald bácsi, példaképünk a píszi­ mentes ideológiára épülő szép, új világban, a liberális véleményterror csizmája alatt sínylődő Orbán ­kormány iránti csodálat szorításában.
Mészáros Lölö mangalicatrágyájából szárba szökkent, senki által nem olvasott Világgazdaság közli a hírt, hogy a világ két legnagyobb fekete báránya, ez a két meg nem értett, elnyomott zseni végre egymásra talált. Innen már csak egy lépés, hogy a hagyományos magyar vendégszeretet jegyében – miután Orbán Viktor körbecaplatott a Fehér Házon, ahol ezúttal nem a hátsó bejáraton engedték be­ ki – Donald Trump jelenlétében avassák fel a következő fűtött gyepes stadiont és űrállomást. A „nyomorult, tudatlan, fél normában veszélyes bohóc, teljes állásban szociopata” (Michael Moore jellemzése Trumpról) seggét ilyen módon nyalni, és újra meg újra felfedezni benne az ideológiai közös nevezőt, a politikai inkorrektség ünneplésével legitimálni az újonnan megválasztott elnök rasszizmusát, szexizmusát, a kisemmizetteken való gúnyolódását, őrület, abszurdum, és mint ilyen veszélyes és gyomrot forgató. Kellene hogy legyen. Ha a magyar kormány nem saját maga populista, amorális önmagát látná a sikerében, és ha ennek a fényes sikernek a farvizén nem próbálná elhitetni a bázissal, hogy egy ilyen emberrel Amerika élén megfogtuk az isten lábát."
A saját korrupt működésébe naponta belefulladó Orbán ­kormány pánikszerűen
kapaszkodik egy gigászként tisztelt erkölcsi hulladék barátságába és a pofánkba hallucinált
elismerésébe. Aki mondjuk annyi lépéselőnyben van morálisan – ha egyáltalán lehet ilyet
mondani ­, hogy az apjától örökölt magánvagyonnal ügyeskedik, nem pedig egy nyomorult kelet európai kisállam közvagyonát konvertálja saját korrupt holdudvarának magántulajdonává."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.