Hitler-viccel szórakoztatja az olvasót a veszprémi Napló keddi száma, szúrta ki a 444. A nem túl ízléses poén lényege, hogy a diktátor egyből lelöveti azokat a rabokat, akik át tudják ugrani a koncentrációs tábor kerítését.

Az ügy érdekessége, hogy a karácsonykor átírt Orbán-interjú megjelenése után a veszprémi Napló főszerkesztőjét is elbocsájtotta a tulajdonos Pannon Lapok társasága – épp arra hivatkozva, hogy nem figyeltek eléggé, mi jelenik meg nyomtatásban.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@human: Amennyiben nem tudja befolyásolni az uniós tagállamokat a saját álláspontja elfogadására, bármiről is legyen szó, akkor szépen oson a kilépés irányába, főleg, ha lecseng a potyalé!
Geci nem vész el, csak átalakul! (sunyi gecivé!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
10 évet nem adok, újra lesznek zsidógettók! Csak "háttérhatalmi gettóknak" hívják őket!
PJProby
Ha egy baloldali ikon, a zsidó Kende Péter zsidózik egy jó nagyot egy országos TV csatornán, az ATV-ben, az nem hírértékű, - szemben egy vidéki újság "Hitleres-zsidózós" viccével.
nezelodo
Ezen fennakad az olvasó de az már fel sem tűnik, hogy ugyanazon megye egyik városi lapjában a szcientológiai egyház hirdetése díszeleg, biztosan a karácsonyi ünnepkör tiszteletére.
Sem az érintett lapnál sem más (politikai) fórumon észre sem veszi már senki, még a hazát oly hősiesen védő szélsőjobb sem. Eközben a kormányunk ki tudja hol védi az üldözött keresztényeket, államtitkárral meg sok-sok ráköltött forinttal.
human
@PJProby: Ekkorát azért nem kellene csúsztatni. Az illető nem emberek leölésével poénkodott.
Amúgy elég nagy baromságot csinált. Olyan mint a Teddy vagy a Puzsér. Néha hülyeségeket, néha okosakat beszélnek.
Azt meg külön meg lehet tapsolni, hogy a kormánypárti főszerkesztő egyből rasszista viccel indít.
human
@quadrocopter: Tuti, hogy lesz munkatábor is. Már hallottam olyan véleményt, hogy lehet most panaszkodni, de valójában ennél már csak rosszabbul fogunk élni.
nezelodo
@human: Látod milyen keze van a médiacézár LőrikéneK? Elsőre vakon kiválasztotta az igazi főszerkesztőt! Akár hályogkovácsnak is elmehetne...
quadrocopter
@human: Amennyiben nem tudja befolyásolni az uniós tagállamokat a saját álláspontja elfogadására, bármiről is legyen szó, akkor szépen oson a kilépés irányába, főleg, ha lecseng a potyalé!
Geci nem vész el, csak átalakul! (sunyi gecivé!)
human
@quadrocopter: Igen. Orbán abban reménykedik, hogy hozzá hasonlóan aljas és hataloméhes kormányok veszik át az uralmat Európában. Ilyen közegben tudja csak saját káros ténykedését folytatni. Ez egybe esik Putyin terveivel.
PJProby
@human: Jó, Jó tudom a leckét. Ha egy zsidó közszereplő a legnagyobb nyilvánosság előtt lezsidózza a köztársasági elnök aspiránst, az szóra sem érdemes, az kóser, egy néhány ezres lapban elengedett zsidó vicc az világbotrány, az tréfli.
human
@PJProby: Ha másodjára leírnám ugyanazt, akkor sem értenéd mit akartam mondani. Szóval hagyjuk.
eugen4402
Ez a kormány az életÜNK árán is megvédi a kereszténységet és szent hazánkat. Hogy hol..? Hát mint a Nagy Elődök, a Példaképek, az Isonzo völgyében, vagy a Don-kanyarban, mindegy, csak valami folyóvíz legyen a közelben, hogy a kezeiket megmoshassák a lemészárlásunk után...
kukac50
Ezek már az új újság tulajdonosok elleni harc! Ne akarja megmondani a tulajdonos mit írhatnak miről kell hazugságot közölni! Az újságírók és a riporterek dolga az,hogy amire a nép kíváncsi azt a riporter kérdezze az újságírók meg közöljék a választ a kérdéseinkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.