Barack Obama adminisztrációja igyekszik ellehetetleníteni a megválasztott elnök helyzetét – mondta Vlagyimir Putyin orosz kormányfő, aki szerint éles belpolitikai küzdelem zajlik az Egyesült Államokban.

Putyin kedden Moszkvában beszélt arról, hogy az Egyesült Államok távozó kormánya alá akarja aknázni Donald Trump megválasztott amerikai elnök legitimitását – írja a hvg.

Éles belpolitikai küzdelem tanúi vagyunk, noha az elnökválasztási küzdelemnek már vége, és az Donald Trump kétségtelen győzelmével végződött

- mondta.

Putyin szerint akár polgárháború is jöhet Amerikában

Szerinte ezzel ártanak az Egyesült Államok érdekeinek, "és ez a kár hatalmas". Szavai szerint olyan benyomás alakult ki, hogy az érintettek akár a kijevi Majdanon végbement tüntetésekhez hasonló megmozdulásokat rendezhetnek Washingtonban, így akarva megakadályozni Trump hivatalba lépését. Márpedig azokból polgárháború lett Ukrajnában.

Másik céljuk, hogy megkössék a megválasztott elnök kezét, és ne hagyják beváltani a választások során tett bel- és külpolitikai ígéreteit

– hangoztatta.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad a dilis cár Amerikát félti???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a pofám leszakad a dilis cár Amerikát félti???
Szókrakész
@RonaGyuri: Nem félti, hanem burkoltan üzent, hogy a libsik mit terveznek.
Attól még leszakadhat.
Szókrakész
Már régóta ismert, hogy a libsi lobby mindent megtesz, hogy ha kell Amerika felégetésével is, de megakadályozza Trump kormányzását.
Wall Street, CIA, Sorosék már kijelentették, hogy buktatni fogják.

Mert olyan "demokraták", hogy húúúú.
Itt jön ki az igazi énjük.
A világra, az emberiségre a legártalmasabb, legmocskosabb ideológia és annak végrehajtó mobja a libsi tömörülés.
Csak meg kell nézni, hogy mit tettek eddig a világgal.
francia "forradalom, jakobinus diktatúra, európai "forradalmak, kommunista diktatúrák, a cári család és Oroszország megbuktatása, kivégzése, Lenin, Trockij, Sztálin, Kun Béla, a két világháború, hidegháború, Kína, Korea...

És most legutolsóként az EU lenullázása.
elnyomott
És Putyinnak jól jön minden polgárháború, akárcsak Ukrajnában.
elnyomott
@Szókrakész: - bizony, az illibsik miatt kénytelenek felégetni sok mindent, hogy ne diktatúra legyen, hanem a demokrácia. Lehet, hogy te a diktatúrában érzed jól magad, ahol csak keveseknek vannak jogaik, ahol csak kevesek érvényesülhetnek és ők mondják meg, hogy ki a huszadrangú ember, de sokan inkább vállalják akár a polgárháborút is, vagy a forradalmat, hogy ne így legyen.
Mint a régi nagy magyarjaink, akik a függetlenségért harcoltak az elnyomás, a zsarnokság, a diktatúra ellen - amit ma illiberalizmusnak neveznek.
Equus
@RonaGyuri: Gyuri! Nem cár és nem is dilis. A leszakadó ágból hozta fel az országát. Nagyhatalmi tényező lett, miközben már ezerszer is eltemették. Az, h az általa kívánt irányba igyekezett terelni a rivális hatalom választási eredményeit nem bűn és nem is hiba: Amerika mióta él ezzel a lehetőséggel?

Kikerülhetetlenné tette Oroszországot. Nem csak a BRICS-szel, az átstrukturált haderejével is.
papa.49
Nagyon kavar az ezredes, de a végén ő is ráfog baszarintani!!!
Nessy
Putyin kezében is ott ama bizonyos gomb, amivel remekül tud zsarolni!
Eddig is szeretett harcolni, ahol lehetett rombolni, zavarosban halászni.! Zsák a foltját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.