A munkásszállón élő nő a családgondozó biztatására adta be 20 hónapos kislányát a bölcsődébe, ahonnan előzetes értesítés nélkül elvitte a gyámhivatal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem az a megoldás,hogy elvegyék a gyereket a szüleitől,hanem az ha segítik a szülőket,hogy feltudják nevelni a gyermekeiket.Családi pótlék emelés lakhatási hozzájárulás még mindig olcsóbb és emberségesebb megoldás mint az intézetben nevelés. Családi adókedvezmény helyett gyereknevelési pénz járjon alanyi jogon. Nem mindenki tudja érvényesíteni az adókedvezményt ez pedig diszkriminálja a szegényeket!
Legtöbb bűnöző az intézetekből kerül ki.
namihami
Elvitte a gyámhivatal? Miért? Milyen alapon?
Nézzenek már körül, hogy néhány ""családban"" milyen körülmények között élnek gyerekek. Akkor 2-3 hónap alatt meg lehetne tölteni az állami gondozóházakat.
Ez a nő (nem ismerem), de a cikk szerint, legalább törődni próbált a gyerekeivel. Jobb lett volna, ha agyonüti vagy kiteszi a hóba?
Gyámhivatali vezetők és bizonyos (ez ügyben döntést hozó) alkalmazottak, nem lenne ideje kimenni a Keletibe? Akkor legalább lenne némi esélyetek, hogy valamelyik vonattal megjön az eszetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.