Veszélyes csak akkor lenne, ha ellenzék ezt érthetően el tudná magyarázni a választóknak. Az elmúlt időben több politikai, szakmai kezdeményezés született a nyugdíjakról. Felvetették a 80 ezer forintos minimálnyugdíjat, újra előkerült a férfiak 40 év szolgálati idő utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége, és az alacsony nyugdíjemelés is nagy port kavart. ellen. A Policy Agenda azt vizsgálta a három ügy, mennyire képes rontani a képen, amit a kormány fest magáról, hogy „erőn felül költött az állam a nyugdíjasokra”. (Közben érkezett a hír, hogy a nyugdíjasok annyira berágtak Orbán Viktorra, hogy jövőre önálló pártot indítanak a Fidesz ellen – a szerk.) A nők 40 év szolgálati idő utáni nyugdíjba vonulási lehetőségének kiterjesztését a férfiakra, először a szakszervezetek tűzték napirendre, népszavazást kezdeményeztek, aminek 2015-ben az Alkotmánybíróság állta útját, de újra és újra felvetődik, utoljára Jobbik karolta fel ezt az ügyet. Az alacsony nyugdíjakra, és a létminimum alatt...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez így mellébeszélés és eltereli a figyelmet a tényről, hogy egy gátlástalanul hazug (hisz ők is tudják, hogy legalább 2,3%-os a várható bevallott infláció, de a hozzáértők már a 3% elérését sem tartják túlzásnak) tervezéssel csak a törvény szerint járó követés egy részét adták meg!
quadrocopter
"Közben érkezett a hír, hogy a nyugdíjasok annyira berágtak Orbán Viktorra, hogy jövőre önálló pártot indítanak a Fidesz ellen – a szerk."

Korábban már megírtam, hogy vidéken elégedetlenek a nyugisok a nagy mesékhez társuló nagy semmivel, de különösen nincsenek megelégedve a nyalogány "idősügyi tanácsokkal"és a hordához minden szállal kötödő nyugis szervezetekkel!
Ezeknek a szervezeteknek fő feladatuk a nyugisok csillapítása, miközben a vezetőségek szép summát leakasztanak "civilként"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.