Magyarország erősödik, és a kormány azt is elmondja mindenkinek, miben. Még a vakokat is megcélozzák. "A kormány az elmúlt időszakban számos olyan döntést hozott, amely jelentős segítséget jelent a magyar családoknak; a kabinet tájékoztató kiadványban foglalja össze a legfontosabb döntéseket" - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-nek. A Magyarország Erősödik című kiadványban a többi között a minimálbér-emeléssel, a családi adókedvezmény bővítésével és az internetáfa csökkentésével dicsekszik majd a kormány. A kiadványokat postázzák, aki nem bírja ki addig, a 2017.kormany.hu oldalon is megnézheti az információkat. A kormány próbálja az oldalt olyanná tenni, hogy a vakok és gyengénlátók is könnyen hozzáférhessenek az információkhoz, ennek érdekében együttműködnek a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azt már tudjuk, hogy Magyarországon csak az MNB-s alapítványok teljesítenek jobban, azt is tudjuk, hogy a hibbant homolokegyenest ellentmond korábbi szavainak, azt is tudjuk, hogy a kikényszerített jóságos béremelés, azonnal áremeléssekkel is jár, azt is tudjuk, hogy csak jelentéktelen élelmiszereknél létezik az áfa-coki és azt is tudjiuk, hazudnak, jobban és többet, mint amit Gyurcsány valaha beismert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.