Ki nem néztük volna a TV2 műsorvezetőjéből, milyen eredményekre jutott az edzőteremben. Majka azonban olyan képet osztott meg Instagramján, amitől a rutinosabb kondizóknak is elállt a szava:

 

Tornázgatunk :)))

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett fénykép,

Juuj Majesz, remélem nem kokszozol

- fejezte ki aggodalmát egy rajongó. Az mindenesetre valószínű, hogy Fenyő Ivánnak nem érdemes ismét ujjat húznia a rapperrel.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A pénz és az értelem nem mindíg van egyenes arányban!!!
archive
Tegyen fel majd ugyanilyen pózolós képet 50-60 évesen, kiváncsi leszek hogy fognak lógni azok a lottószámok!!
Edmond Dantes
Ennyi feliratot,művészi rajzot utoljára a Teleki téri nyilvános klotyó falán láttam.
qxy
Ez sajna nem igazi izom ez anyag. "" Mondhat akár ki akármit. . Tudom. annak idelyén, som Magyar versenyzőt készítettem fel Elképesztő miket szedtek be. Volt olyan barom aki azt mondta.- szerezzé tesó nekem Bika , agy alapi mirígyet aztatatat akrom" szedni és akkora leszek mint egy bika. Szereztem neki. egyed bazzzeg.De nem lett bika. Az izmokon egy szakember látja mi az eredeti. Na én nem vagyok szakember, de értek hozzá és látom mi az ami oda van baszva. Nagy tömeg, de semmi más. Na meg a Majka is Ott a háttér a nyomós ott vannak olyanok akik lökik előre ezt a barmot. Olyan mint az Örbán gyerek. ha nem tólták volna, mi lenne most? egy bukott párttitkár cigány gyereke akit senki nem fogad be a fater multja miatt és egy alkesz barom se kutyája se majkája.""""
Eladott Ország
Részlet az "Ózdi Hős" nótából.
Ref.: Igen ő az, a borsodi betyár, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye gyereke, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a borsodi csibész, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye fia, ki ez a csávó, az ózdi hős.
Ez az igazai ivarérett macsó, a szellemi vakondtúrás világítótornya. Sikerült megőriznie identitását és tovább vinni az ózdi diaszpórát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.