Magát rendőrnek kiadva rabolt ki és vert meg két férfi francia diákokat Budapesten, a Dob utcában - közölte a rendőrség a police.hu honlapon. A 23 éves erdőkertesi Sz. János és a 21 éves budapesti D. Renátó kedden autóval haladt a Dob utcában. Amikor egy külföldi diákcsoport mellé értek, megálltak és megszólították őket. Az öt francia fiatalnak angolul azt mondták, hogy rendőrök, majd úgy tettek, mintha igazolványt mutattak volna – írták a közleményben. Ezután D. Renátó odalépett a társaságban lévő lányhoz és megpróbálta elvenni a táskáját, de a lány ezt nem engedte. A védelmére kelő férfi zsebeit D. Renátó átkutatta, a kabát zsebe elszakadt, miközben abból kitépte a sértett mobiltelefonját és személyes iratait. A támadó bántalmazta is a férfit. Eközben Sz. János egy másik franciát belökött egy kapualjba és megpróbálta elvenni az értékeit, de a férfi ellenállt, ezért társával őt is megverték, majd beszálltak az autóba és elmenekültek. Az erzsébetvárosi rendőrök...

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nesze neked, ... Hogy ezek a migransok mire nem kaphatok? Ugye?
Na, ezt a szep kulturat vedjetek a migransoktol, lehet szegyellni a pofankat a vilag elott. A franciak biztos nem koszonik ezt meg nekunk.
Aztan csodalkoznak a magyarok, hogy mindenhol utaljak a magyarokat. Tan van miert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.