A Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. nyerte az M2-es metróvonal és a gödöllői HÉV összekötésének, valamint a rákoskeresztúri szárnyvonal kialakításának az előkészítésére kiírt, 5 milliárd forint keretösszegű nyílt tendert. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredményt az ajánlatkérő BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. tette közzé. A Főmterv mellett ajánlatot tett még az Uvaterv Út-, Vasúttervező Zrt., valamint közös ajánlattevőként a Speciálterv Építőmérnöki Kft. és a Ring Mérnöki Iroda Kft. is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
B..meg nézzetek már a térképre

Dávidka, Vekekések és BKK baromsága újratöltve

A nagy hármas kedvenc mániája, hogy kössük össze az M2-t és a gödöllői HÉV-et. A dolog most megint előkerült, sőt! A derék BKK – pár éve csak egy tanulmányt rendelet fél milliárdért – most már rátett egy lapáttal, mert már nem csak az összekötést szorgalmazza, hanem meg kell vizsgálni „A rákoskeresztúri szárnyvonal kialakításának tervét is”. Most mát több mint 5milliárd üti a haverok markát. Úgy nevezett megvalósíthatósági tanulmányokat kell készíteni illetve a félmilliárdost átnézni és leporolni.
Nem, nem az elképesztő pénz az igazi poén. Hanem az, hogy tessenek mondani hol is van ez a szuperfontos Rákoskeresztúr (elsőre nekem sem ugrott volna be, ha derék propagálók nem említik, hogy: „belvárostól a XVII. kerület fekszik a legtávolabb”). Bizony, bizony még a Ferihegynél is kintebb van. Pont a reptér mögött!!!
Igen tetszenek tudni azok, akik köröm szakadtáig ragaszkodnak ahhoz, hogy semmi értelme az M3-ast meghosszabbítani a reptérig (még akkor sem, ha erre az EU-tól pénzt lehetne kapni, no meg ugye olimpia). Ha ezen terület metrósítása olyan fontos én 5milliárd nélkül is elmondom, hogy az M3 továbbvitelével ennek az összegnek 2-3szorosából megoldható! Nem az tervezgetése, hanem a elkészítése!
lampa laz
Én+má azt hittem, h a felcsúti szuper vasuttal...
RonaGyuri
@lampa laz: abban is több lenne a ráció! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.