A Közbeszerzési Értesítőben megjelent kiírás értelmében mégiscsak összekötik az M2-es metrót a gödöllői HÉV-vel, sőt, még egy rákoskeresztúri szárnyvonal is tervben van – olvasható a Napi.hu cikkében.

Csak összekötik az M2-es metrót a gödöllői HÉV-velA projekt előkészítésére kiírt 5 milliárd forintos nyílt tendert a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. nyerte meg, maga mögé utasítva az Uvaterv Út-, Vasúttervező Zrt-t, valamint a Speciálterv Építőmérnöki Kft. és a Ring Mérnöki Iroda Kft. közös ajánlatát is.

"A nyertesnek – amellyel az ajánlatkérő a szerződést december 20-án kötötte meg – felül kell vizsgálnia a már elkészült megvalósíthatósági tanulmányt, amelyet ki kell egészítenie a hiányzó rákoskeresztúri szárnyvonal részletes megvalósíthatósági tanulmányával. Ezeken túl meg kell szereznie az elvi előzetes típusengedélyt, továbbá el kell készítenie az engedélyezési és kiviteli terveket, a kivitelezési dokumentációt és nem utolsó sorban meg kell szereznie a hatósági engedélyeket" – olvasható a cikkben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@Pergető: "ezt a pénzt nem tudják ellopni" mert ezt Pénztáros Lőrinc akarja...
Pergető
@Qqberci: Én jó ötletnek tartom, mindenféle berzenkedés ellenére. Ha folyamatosan lehet utazni, az csak jó az utasoknak, mint várni a metró után a HÉV-re!
aremy
@Pergető: azért lesz lepődj meg ha az automata vezető cinkotai garázsba viszi az utasokat.
RonaGyuri
nem baj, hogy ezt a cikket én már kora reggel beküldtem???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.