2580 Csütörtökön indul az aláírásgyűjtés, az ellenzéki pártok közül eddig az LMP és az Együtt állt mögé. A Jobbik szerint okafogyott a kezdeményezés, a Kétfarkú Kutya Párt viszont plakátokkal segítene. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Antall Péter mindenkinek aláírja kilépő papírjait, aki lájkolgatja és posztolgatja az olimpiát támadó kezdeményezést Suttyomban költöttek el 16,55 milliárdot a még nem is biztos budapesti olimpiára Kormányhatározatban rejtették el a budapesti olimpia elképesztő költségeit Tavaly két népszavazási kezdeményezés is fejfájást okozhatott Orbán Viktor kormányának: az egyik a vasárnapi boltzárról szólt, amit előbb kopaszokkal próbáltak megakadályozni, majd végül úgy hátráltak ki az ügyből, hogy saját maguk vonták vissza az üzletek vasárnapi zárva tartásáról szóló jogszabályt. A másik referendumoIndul az aláírásgyűjtés, amit az ellenzéki pártok közül nem mindenki támogat. A Jobbik szerint okafogyott a kezdeményezés, a Kétfarkú Kutya Párt viszont plakátokkal segítene.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg nincs elegge lent az orszagunk,...
Egyebkent "mito"ko"m" az a valami "alkotas", amit a budai rakpartra allitottak fol, 2024-re vonatkozoan?

Ennyi dilettans, fantaziatlan, amde rablohajlamu szemetlada nem igazan ult kormanyon Magyarorszagon...
Hellcat
Remélem sikerül ezt áttolni és le lesz szavazva...a másik kérdés meg lesz e az érvényességi küszöb és ha nem,viszont az olimpiaellenes szavazatok lesznek többségben akkor pofon lehet-e verni a fideszt azzal a módszerrel mint amit ő csinált a tákománymódosításkor. KURVA kiváncsi leszek én erre.
Ludmilla
nem fog eljutni a népszavazásig,csak amit a tolvaj,bűnöző banda benyújt,szavazni arról lehet...Mivé tették az országot?lopás kicsiben-nagyban,de csak a kicsiket vonják felelősségre egy marék ágért
Jozefina
Hajrá a siker érdekében. Meggyőődésem, hogy a nép nem akar olimpiát, csak a maffia elit, akik már most zsbeleik be a millókat!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.