Novemberben egy étteremben Make America great again feliratú republikánus kampánysapkában mondott köszöntőt Donald Trump győzelmére Németh Szilárd – derül ki a 24. hu által felfedezett videón. A felvétel a Jobb Világrend Beiktatási Parti (melyet a magyar jobboldal szervez Trump révbe érésének örömére) Facebook oldalára került ki. 

A Fidesz alelnöke többek között azt mondja:

Mert emeljük poharunkat az amerikai nép nagyszerű döntésére, amelyet tiszteletbe szeretnénk tartani.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Szilárdka, megfogadtad Hofi Géza tanácsát :

" - Szopok, nyalok, gombot varrok ! "
Csak ne felejtsd el lenyelni...:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Szilárdkának ez megy, eszem-iszom-f-szom és hol van a csepeli hordapénz genyó, vagy abból megy a buli?
Edmond Dantes
Azért lassan a testtel,az USA nem Magyarország,ahol egy felfuvalkodott hólyag azt tehet,amit akar.Trump csak elnök,ott van még a szenátus,a kongresszus meg a republikánus párt is.Amikor majd megkapjuk az első beszólást,kiváncsi leszek,hogy ezek a lebutított majmok hogyan fognak mellé beszélni.Mindenesetre az elnöki beiktatáshoz Orbánt már nem tartották szalonképesnek,hiába riszálta magát.
terlasz
Azért ne gondoljátok, hogy az USA-ban megszilárdul az illiberális demokrácia! Ott az elnök nem mindenható, mint orbánisztánban.
justhpeter
Rezsiszilárdnak a maga igen alacsony szintjén igaza van és ez nem véletlen. Hiszen csak a példaképe és gazdája van ezen szint alatt.
namihami
Az ember már tényleg nem tudja elképzelni, hogy meddig tud még lefelé menni ez a Rizsagyerek. Még egy kis akciózás és Ausztráliában köt ki. A magmán rég túl van.
kisrigó
Rizsa koma, nem gondolod, hogy az élő istened nem veszi jó néven ezt az ünneplést?! Tudod, csak a kerítésen kívülről nézheti az úri murit, mint anno a cselédek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.