Tavaly áprilisban robbant a hír, amikor a magyar úszóválogatott akkori szövetségi kapitányáról kiderült, hogy az 1960-as években csoportosan elkövetett nemi erőszakért három éves börtönbüntetést kapott.

Kiss lemondott posztjáról és tisztségeiről, majd azt állította, koncepciós per folyik ellene, és áldozata már nem is él. Ezt a sértett, Takáts Zsuzsanna a televízió kamerái előtt cáfolta.

Törölni kell a Kiss László-ügyről szóló cikkeket

Az egykori úszóedző visszatámadott, és Kiss László feljelentése nyomán kezdte a hivatal a vizsgálódást a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH), ami után a Fővárosi Levéltárat 3 millió forintra büntették, mert

jogellenesen adta ki az 1962-es bűncselekmény papírjait.

A Kiss ügyét a privatkopo.hu-val elsők között megszellőztető fullank.com azt írja, a most kikézbesített határozat szerint

mindkét újságnak 30 napon belül le kell venni a portálról a Kiss Lászlóról szóló eredeti cikkeket, valamint Menyhért Mészáros Lászlót külön arra kötelezték, hogy szintén 30 napon belül semmisítse meg az általa a levéltárból kikért Kiss László-féle periratokat.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Úgy látszik ebben az országban csak a bűn elkövetőinek vannak jogai, azokat akik feltárják az elkövetett bűnöket pedig meghurcolják... lásd Horváth András, Hadházy és még sokan mások...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Mindent takaricsatok el Orbánról is, mert kiderült, hogy áévente más és más orbánok a miniszterelnökök, csak válcsák egymást...vagy egyszerűen nem emléxik korábbi sunyi meséire és múltjára!
nemfideszes
Úgy látszik ebben az országban csak a bűn elkövetőinek vannak jogai, azokat akik feltárják az elkövetett bűnöket pedig meghurcolják... lásd Horváth András, Hadházy és még sokan mások...
Csizmás Kond
amúgy tényleg ganajság volt ...nemi erőszakért ötven év után is szarakodnak de a tümeggyilkost takargatják.
nolimpia.com
Kiss(e) felrevezeto a cim, csak 2 ujsagrol van szo: "mindkét újságnak 30 napon belül le kell venni a portálról a Kiss Lászlóról szóló eredeti cikkeket, "
Mondjuk ha ennyivel me lehet uszni, csak igy tovabb, osszedobjuk, hogy ilyen aljas szemetektol meg lehessen szabadulni...
levarosbukta
@Csizmás Kond: Kívánom hogy téged is taszajtsanak úgy jó alaposan seggbe hogy még akkor is fájjon amikor már az összes hús lerohadt rólad. Majd akkor térjünk vissza erre a kérdésre.
kisrigó
@Horizont: A buta sumákolók képtelenek felfogni, hogy ez a világ már nem arról szól, hogy letöröljük a táblát, és voilá eltünt az info. Persze, akinek gondot okoz a mobil telefon bekapcsolása is, attól mit várhatunk?!
justhpeter
@nolimpia.com: Természetesen nem erről van szó, de ha ezt is lehet, akkor miért nem olvashatom az ügynöklistákat ? Azokat védeni kell az ötvenéves iratokat nem ?
szaboria1
Ez is egy felesleges ítélet az internet világában már több helyen is megvan.
Csizmás Kond
@Horizont: ...az úgy, hogy még ma is vannak olyanok hatalmon akik hatalmi mámorukban embereket gyilkoltattak meg
...és erőszak...inkább ne kezdjünk bele...mostanig nem sértett senkit még az áldozatot se és most mindenki tótágast áll...húzzanak a francba.
nemfideszes
@Csizmás Kond: "amúgy tényleg ganajság volt ...nemi erőszakért ötven év után is szarakodnak"
Mondd csak bunkókám, ha a te lányodról, vagy unokádról lenne szó, mint áldozatról akkor is ez lenne a véleményed?!
nemfideszes
@Csizmás Kond: Nem csak az ötven évvel ezelőtt elkövetett tettéről van szó, hanem arról is, hogy nem sejtve hogy az áldozata még él, bele hazudott az emberek képébe!
Pontosan kik is azok a hatalomban lévők, akik embereket gyilkoltattak meg?!
Csizmás Kond
@Horizont: persze hogy nem, legalábbis nyilvánosan csak akkor szólalt meg amikor más megszellőztette az ügyet...szóval nem az áldozat kezdte el az ügyet szellőztetni hanem valaki másnak akinek nem az erőszak nem tetszett hanem valami egyéb...
Csizmás Kond
@nemfideszes: Az hogy neked miről van szó az a te bajod...itt arról van szó, hogy nem az áldozat szellőztetett ...és bunkó az anyukád !
wpym
Cirka 50 eve tortent az eset. Leragott csont, a loteri kutyat nem erdekli mar ez a mese, nem is kellett volna lemondania.
Akit pedig meg mindig izgat a tortenet, annak javaslom felkereseni szakorvost. lol
levarosbukta
@wpym: Tényleg a kutyát nem érdekelte volna ha nem maszatolt volna az érintett. A balhé kipattanásakor lenyilatkozta volna hogy igen, igaz a dolog szánom bánom a bűnömet, fiatalkori botlás volt. Nyilvánosan hamut szór a fejére és el van az egész felejtve. Ezzel ellentétben ocsmányul, és mocskosul nyilatkoztak a sértett fél kárára. Na ez b@szta ki sokaknál a biztosítékot.
namihami
@wpym: Tehát ha 50 éve volt, akkor már az is lehet, hogy az áldozat kérésére történt?
Sőt, legyen a lány büszke, hogy ilyen nagy emberek kivánták meg egy kis erőszakkal egybekötött prütykölés céljára? Ugyanezt sikítja a teljes Fidesz-média a ""migráncsok"" ellen. Ezek szerint a Kiss is migráncs volt, aki Fidesz-kedvenccé lett az évek során?
Néhány kérdés, persze válasz nélkül.
És még egy kérdés: Miért is kéne, mi okból van szükség a cikkek törlésére? Talán így hamarabb felejt az egyébként is sokszor aranyhal-eszű Fidesz-szavazó? Mert a köznek valamivel jobb a memóriája.
nemfideszes
@Csizmás Kond: Itt arról van szó, hogy az olyan takonygerincűek mint te, bármilyen mocskosságot hajlandó elfogadni legyen szó nemi erőszakról, hazugságról ha "fideszes kutya" kölykéről van szó!
Engem szidhatsz, de a több mint 20 éve rákban elhunyt édesanyámat ne vedd a mocskos szádra, ezt már többször kértem a hozzád hasonló állítólag a "keresztény" oldalt képviselő suttyóktól!

"...ha kívánod kapd be !"

Mert ugye ez véletlenül sem egy bunkó megnyilvánulás volt?! Vagy nálatok ez a normális?!
kemeati
Gratulálok minden olyannak aki védi a síró kisst akinek volt pofája visszatámadni!
volvós
Törölni kell ???
Nos a seggünket töröljük , mi papirral...
és a KELL, a nagyapám szerint 2 dolog
van az életben, amit " kell ":
Meghalni és sz@rni ...
Csizmás Kond
@nemfideszes: mert ugye hogy te sem véletlenül kezdtél el bunkózni...szargörcs...és még neked esik rosszul ha visszaszólók...na húzz a takonyba.
Lepényleső
Na ugye hogy jobban teljesítünk,hiszen feltaláltuk az időgépet. Ezek után a cikkek,ha nem lesznek olvashatóak,akkor a bűncselekményt senki el sem követte,érte a megérdemeltet le
nem ülte. Ergo;a sértettet akár becsületsértésért még be is perle? Ítéletet ki ezt hozta,miképp
állna a szája,ha egykoron édes jó felmenőjével hozza össze őt a sorsa?
Hari
A vastagbőrű görény visszatámad, ahelyett, hogy fülét-farkát behúzva örülne, hogy luk van a fenekén. Ráadásul csoportos erőszak, ami önmagában különösen ocsmány és gyáva . És az ilyet "véd" a" jogendünk" !Ez ma Magyarország !
nemfideszes
@Csizmás Kond: Nem, nem véletlenül hanem, mint írtam ezért:
"...ha kívánod kapd be !"
... és nem, nem az esik rosszul ha nekem vissza szólnak, hanem ha a halott édesanyámat szidják! De te, a primitív agyaddal még ezt is képtelen vagy felfogni.
Majd pont te fogod megmondani, hogy ki hova "húzzon" szőrös talpú román paraszt!
Részemről befejeztem, minek után nem kívánok a te pöcegödör feneke alatti szintedre süllyedni!
human
Még a halottnak vélt áldozatát is próbálta az utolsó pillanatig besározni. Aztán a sors adott neki egy pofont.
mariaberta
Mi az, hogy kiderült? Mindig is ismert volt volt Kiss László ügye. Az akkori bíróság elítélte, leülte amit kiszabtak rá, és életvitele megváltozott.Évtizedeken át végezte munkáját. Csak Hosszúnak nem tetszett, hogy Magyarországon még nem a férje az edző, tehát kedvét lelte abban, hogy több, mint 50 éves ügyből botrányt csináljon.
Ezt talán az újságoknak is másként kellett volna tálalnia, és nem úgy tenni, mintha mindez most történt volna . Az újságírók is megérik a pénzüket. Ha nincs témájuk, hát csinálnak.
kemeati
@mariaberta: Még véded a kiss-gyárfás párt?remélem lányod van és erdő mélyén 4 basszák többször meg aztán bíróság felmenti őket!3 év neked leülés???Nem ismerlek így csak szatír v ribancot írhatok rád!!!
wagabund
..."majd azt állította, koncepciós per folyik ellene, és áldozata már nem is él. Ezt a sértett, Takáts Zsuzsanna a televízió kamerái előtt cáfolta."...

ezt a Takáts Zsuzsannát is meg kellene büntetni, hogy mert előkerülni...ha kiss/gyárfás kombó azt állítja, hogy meghalt, akkor az legyen meghalva, ne kerüljön elő...

(Ha valaki látta azt a történetet, hogy egy amerikai úszóedző évekig dugta a kisfiúkat, majd amikor valamelyik felnőttként agyon akarta ütni, még az edzőnek állt feljebb...és nem az az egyedüli eset a világban. ..és ugyanez folyik a papbácsik szoknyája alatt is...)

Hosszú "a kedvét lelése óta" folyamatosan hozza az aranyakat(is), és többször szólt a himnuszunk az ő jóvoltából, mint a kis/gyárfás versenyeredményeiből eredően valaha is összesen...
lampa laz
Öreg, ettől az ügyed még nem nyert feloldozást és az eset valóságán sem változtatott. Ez rád égett örökre.
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...az aki akkor is lefelejti ki írt sértőt előre ha az visszaolvasható, annak kétszeresen lófasz a seggébe.
coni
Kíváncsi vagyok a sértetteket hogyan fogják arra kényszeríteni, hogy ők is töröljék az emlékezetükből. Veszélyesek lehetnek Kissre a mégiscsak ÉLŐ szemtanúk...
Katalina62
@kemeati: A stílus maga az ember! Ha nem ért egyet valakivel, ezt azért akkor sem!
desiro
@mariaberta: te idióta mi köze ehhez Katinkának??
agyhalott fideszes szar.
kemeati
@Katalina62: előbb hullának mondta majd 3 millát a Levéltártól lopott le a strici!Te minek tartod mert nem ember az fix!
papa.49
@kemeati: Próbálják mosdatni a szerecsent de ahogy arról se lehet lemosni a feketeséget erről a szarjankóról se lehet, mert lehet a világ legjobb edzője, de mint ember egy nagy rakás trágya csupán, és még meg is fejelte a görénységét mikor azt követeli hogy töröljék az iratokat, egyébként meg tökmindegy hogy törlik vagy sem rajta marad így is úgy is, oszt. jónapot!!!
Katalina62
@kemeati: Én a stílusról beszéltem! Lehet vitatni mariaberta véleményét, azzal nincs gond, de a durva sértegetés, az szerintem, már nem vitatkozás!
panellproli
Rothadt köcsögöt inkább zárkába kellene helyezni, majd a zárkatársak elintéznék, hogy méltó büntetést kapjon ez a szarjankó, aki még ma is jobban él mint bármelyikünk, pedig csak moslékot érdemelne.
Veleda
Megkezdődik a szerecsen mosdatás? Valakiknek nagyon ez az érdeke.. De remélem gyerekeket soha többé nem bíznak rá! És az uszodát sem nevezik vissza Kiss Lászlóra!!!
JAJMÁR
Én már kitöröltem ezt az embert! Kimondottan irritál, hogy már tegnap óta, v. tegnapelőtt? ahogy belépek a Propira, ott nyavalyog előttem. Nem akarom látni! Töröljék már le innen!
not me
Te undorító, börtönbe való, minden országban minden normális ember részéről megvetendő GAZEMBER, ne sírjál.
Azért, mert kitörlik a cikkeket rólad, MINDENKI tudja mit tettél sok tíz évvel ezelőtt nyáron.

Ezt buktad, te mocskos gazember!!!

Amikor meghalsz, egyel kevesebben leszünk.
Ez azt jelenti, hogy veled is csak többen voltunk - kiss köcsög lászló.
(ha ismersz, tudod, hogy az aljas, mocskos, szemét, hazug, csaló, lopó, rabló másokat bántó gazembereknek nem bírom nagy kezdőbetűvel írni a nevét)
not me
Most képzeld el, amikor a kiss köcsög lászló, nagy köcsög lászló volt.
Ahogy megalázta, ahogy nevetett az áldozata felett...
Aztán beszervezte a haverjait is, aki az ő gecijébe csusszanva tolták tele még több gecivel azt a szerencsétlen lányt.

Csak képzeld el a jelenetet...

kiss köcsög lászló számára mi lenne a méltó büntetés?
Egy rendőrségi gumibottal naponta háromszor negyedórán keresztül jól seggbeizélni.
Akkor talán megértené a paraszt, hogy mit művelt.

ez a fajta nem a megbánás miatt sír, hanem a beégés miatt, hogy megszégyenült, és felelősséget kell vállalnia a tetteiért.

Ne sajnáld a mocskot!!!
human
@not me: Az egész ügyet csak lejárató kampánynak tartottam volna az elején. Gondoltam, leülte büntetését, lezártnak kellene venni az ügyet. Csak később kiderült, hogy nem is kellett leülnie a teljes büntetést, mert sportló (ahogy mostanában az orvosoknakat sem büntetik). De aztán mit is csináltak? Az áldozatról elkezdték azt terjeszteni, hogy koncepciós per volt vagy hogy könnyű vérű volt a lány, úgy hogy abban a hitben voltak, hogy már nem tudja magát megvédeni mert halott. Ez már alapból aljasság. Aztán az egyik sportcsatornán egy edző meg azzal általánosságban azzal példálózott, hogy nemi erőszak nincs a nő beleegyezése nélkül. Na ezek után vált Kiss hiteltelen emberré, aki valójában nem bánta meg azt amit tett. Ahogy már akkor, most sem érti, hogy miért lett ebből ügy.
human
Íme Csapó Gábor, ahogy egy "aranyos történetet" mesél el arról, hogy lehet bizonyítani hogy nincs nemi erőszak a nő beleegyezése nélkül:
youtu.be/e9t0oYiKuSU?t=23s

A műsorvezetők a végén szerencsére felhívják a figyelmét, hogy 3 erőszakoló esetén valószínűleg bukik ez a példa.
egyvandor
@human: Gondolom Csapót sem tudná senki képen törölni a beleegyezése nélkül.
egyvandor
@levarosbukta: csizmás élvezné. Szolgalelkű, nem lipsi.
Veleda
Ha ez így megy tovább, akkor eljutunk oda, mint az iszlámoknál, hogy egy megerőszakolt nőnek 3 tanuval kell igazolnia az erőszak megtörténtét. Ha nincs rá 3 tanu, meg sem történt az eset.
Eladott Ország
hitelkarosultak.blog.hu/2013/02/25/jogtalanul_adjak_tovabb_adosaik_tartozas-kezeleset_a_bankok
Jogtalanul adják tovább adósaik tartozás-kezelését a bankok.
Ez nem zavarja a NAIH-t ? Kettős mérce!
"Általános gyakorlat - , sőt, a vonatkozó törvény szerint kötelezettség is - , hogy a bankok tartozásaikat követeléskezelőknek, behajtó cégeknek, esetleg ügyvédi irodáknak adják tovább annak érdekében, hogy ők azt az adósokon hatékonyabban hajtsák be. Ennek célja tehát lényegében az, hogy minél több pénzt tudjanak bevasalni."
wpym
Egyaltalan 50 ev elteltevel minek forszirozni egy olyan ugyet, melynek a vadlottja leulte bunteteset???
wagabund
a képen a faszi a könnyeit, vagy a csipáját törli?
SystemError
@wpym: mert nem ülte le(ha ismered az ügyet). Mondjuk úgy, hogy valamit azért kapnia kellett...Mert erkölcsileg ma is az a szar maradt, aki akkor volt(ahogy kezelte ma ezt az ügyet), csak most még magára is húzza az ősz hajú érzékeny papó képét, persze akkor meg a sikeres sportoló-szépfiút adta elő... Hidd el, ha valóban erkölcsileg is példamutató lett volna, akkor ez az egész ma nem lenne...Persze e-helyett a másik féreg Gyárfással a végletekig csinálták azt a játékot, amit Hosszú Katinka nagyon jól ismer, csak bizonyítékok nélkül nem mondhat. És most itt nem az erőszakra gondolok, hanem két idős, hatalom éhes gonosz, de báránybőrben parádézó rohadékra gondolok... Mindketten komoly teljesítményt tettek le ez nem vitás, de attól, hogy ma a politikai közélet az erkölcsöt a mocsokba legitimizálta, még nem biztos, hogy a sportolók is így gondolják, hogy ilyen szar emberekkel akarnak egy közegben, függeni a kegyeiktől...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.