Hiába köszöntött már be az igazságon és valóságon túli, úgynevezett post truth korszak, a hírt, hogy Vujity Tvrtko kiírta a Facebookra, hogy meghívták Donald Trump elnöki beiktatására, hangos nyerítés fogadta szerkesztőségünkben. A fotón azonban tényleg olyan meghívókártyák láthatóak, amilyeneket a megbízhatóbb hírforrásokon is látni. V. T. a kép mellé írt szövegben azt meséli, hogy a központi tribünön fog ülni, az eseményektől 30-40 méterre, és hogy a meghívás történetét majd később meséli el.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak azt tudom elképzelni, hogy a Viktor Orbán nevet amerikaiul úgy kell írni vagy azt hitték, így kell hogy Vuity Tvrtko. Miként ezt az írott és beszélt angol-amerikai nyelv közötti eltérés is igazolja.
Mi mást lehetne erről a slendrián amerikai közigazgatásról feltételezni? Nem hiszem, hogy ezek az amcsik meg mernének kockáztatni egy III. világháborút. Néhány nap és itt a bocsánatkérő levél és az AIR Force One, hogy különjáratként, kizárólag egymaga által használva, kivigye a mi Megváltónkat.
grincss
Rosszul értelmezitek kedveskéim a témát! :-)
Nem jutott még senkinek eszébe, h Orbán adta át Tvrtkonak a saját meghívóját?
Nem ér rá, mert az uncsira kell vigyáznia! :-P
namihami
@grincss: Miért, hát az a fegyverviselt dadus, aki már bizonyított az ő gyerekeinél, az már nem ér rá? Esetleg leadta a szolit? Reaktiválni kéne, mert lőni már tud, miként azt akkor fényesen igazolta.
grincss
@namihami: Sztem az már nyugger! :-)
Tudod, minden tengelyen töltött év duplán számít! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.