Megható gesztusnak szánták, de van, aki szerint inkább komoly marketingbukta a magyar Naturelle Kft-nak, hogy "intenzív bőrregeneráló öko csigakrém mintákat" ajánlottak fel a hajléktalanoknak a Rés Alapítvány Podmaniczky utcai menhelyén.

A cég a 444-hez az alábbi körlevelet juttatta el:

Cégünk szokatlan, sokak számára meghökkentő ötlettel állt elő. Úgy gondoltuk hogy ugyan sokan visznek, ruhákat, takarókat, élelmiszert, esetleg talán még vitaminokat is a hajléktalanoknak, de a bőrükre nem igazán gondol senki sem, pedig nemcsak a szervezetüket, de az arcbőrüket is megviseli a fagy. Ezért intenzív bőrregeneráló öko csigakrém mintákat ajánlottunk fel számukra. Felkerestük a Rés Alapítvány Podmaniczky utcai menhelyét ahol személyesen adhattuk át a krémeket a hajléktalanoknak. Megindító volt látnunk hogy többeket is szinte meghatott hogy valaki ilyesmivel is gondol rájuk.

A csigákat a franciországi Languedoc-Rossillon megye keleti részének optimális természeti körülményei között tenyésztik, táplálkozásukat kifejezetten a számukra biogazdálkodásban termesztett növényekkel oldják meg. Még jó, különben a hajléktalanok biztos visszarettentek volna.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van egy olyan érzésem, hogy ennek a csigatakonynak az árával többre mentek, nagyobb becsben tartották volna ezek a hajléktalanok.
Persze az is lehet, hogy sokkal szebbnek látszik és nem érzi a mínusz húsz fokot a kapualjban vagy a parkban fekvő hajléktalan, ha csiganyállal van átitatva.
Nem is értem, ezek a hajléktalanok semminek nem tudnak örülni. Csiganyál helyett sokkal fontosabbnak érzik azt, hogy esetleg jóllakjanak vagy meleg ruhájuk legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@namihami: apropó , francia...ma láttam a piacban francia krumplikákat , salátának valót , potom 960 Ft kilónkénti áron
volvós
@ila51: 18:35

Ugyanez Bécsben, német felirattal, 5 kg = € 0,99.- ( 303.- HUF)
vagyis ca. 60.- HUF/ kg...micsoda különbség !!
Dr plágium
"meghatódtak" egy nagy büdös lóf...t! Könnybe lábadt a szemük ekkora cinizmusra!
lampa laz
Ez már a hülyeség csúcsa, kb. annyit ér nekik a csiganyál, mint halottnak a smink.
karma1
@volvós: @ila51: Nalunk egy kicsit dragabb, 1.99 NZD/kilo, kb. 400 forint. Ami dragabb, 2.50, az mar az ujkrumpli, Most van a szezonja...
Dr plágium
@CsipkeRózsa: Ráadásul ez csak termékminta, egyszer bekeni az arcát és annyi :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.