Ha sikerül összegyűjteni az aláírásokat, a maximális határidőkkel számolva júliusban lehetne szavazni. Mi van, ha a főváros visszalép, de a Magyar Olimpiai Bizottság nem? Gyorstalpaló.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Én is ezt kérdezem!!Miért csak a fővárosban gyüjtenek aláírást???A vidék az le van szarva!!!Pedig a vidékiek pénze is benne va!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Olyan kérdés, ami milliókban szintén felmerült. Mert igaz, hogy az olimpiát városnak itélik, de a teljes költségvetés állja. És azt a vidékiek is bedobják a kalapba.
RonaGyuri
az ilyen relativizáló írások csak az ellehetetlenítést szolgálják! Azt sugallják az embereknek, hogy bármit is tesznek, akkor sem lehet ezeket a gátlástalanokat megállítani, akik nagy lopási lehetőséget látnak egy ilyen ürügyben!
dr. prédikátor
Én is ezt kérdezem!!Miért csak a fővárosban gyüjtenek aláírást???A vidék az le van szarva!!!Pedig a vidékiek pénze is benne va!!!
sokanvagyunk
Azért, mert ha egy budapesti akármerre is megy, azt mondja: lemegyek... :(
papa.49
Magy a trutymó emilíáék megszámolják úgy hogy érvénytelen legyen))))))))))
magyarbakancs
Magyar költségvetési pénzből épülne a fővárosban a stadionok,szállodák,utak az olimpiára.
Akkor joga van mindenkinek szavazni.
papa.49
@magyarbakancs: Joga lenne, de ugye így sokkal kisebb az esély!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.