Orbán Viktor köszönőlevelet és egy 25 pontos listát küldött a Professzorok Batthyány Körének (PBK), amely olyan, a kormányzati döntések kiindulópontjául szolgáló adatokat tartalmaz, melyek eltérnek a PBK által közölt elemzéstől – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár csütörtökön az MTI-t.

Orbán Viktor levelet küldött a Professzorok Batthyány Körének

Szeretnék gratulálni ahhoz a munkához, amelynek eredményét január 12-én az ország közvéleménye is megismerhette. A kormány nevében köszönöm azt a munkát, melyet hazánk érdekében, hazánk helyzetének pontos felmérését segítendő elvégeztek

– fogalmazott levelében Orbán Viktor.

A kormányfő jelezte, hogy örömmel áll a PBK rendelkezésére olyan, "nem propaganda célú érdemi beszélgetésre, amely során eszmét cserélhetnek a dolgozatról".

A levéllel együtt Orbán Viktor elküldött egy 53 oldalas mellékletet, amely 25 pontban tartalmaz a kormányzati döntések alapjául szolgáló tényeket, adatokat, grafikonokat, melyek több helyen eltérnek a Professzorok Batthyány Köre elemzésétől – tájékoztatott Havasi Bertalan.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ez az 53 oldal és a 25 pont lenne a selyemzsinór a kinyílt szemű professzoroknak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Ez az 53 oldal és a 25 pont lenne a selyemzsinór a kinyílt szemű professzoroknak?
CsipkeRózsa
@nezelodo: lehet, hogy csak igyekezett bebizonyítani, hogy neki van igaza, mint mindig.
Zeta
Így járt Róna , Mellár , Csaba, , pedig ők is nagyon közel álltak hozzá, mint tanácsadók.
Azóta a véleményük semmibe van véve!
Kuszaszemnél biztos többet értenek hozuá, de ő kiszolgálja a vezért és önmagát is.
lampa laz
Simán kinyírja őket, mert ha elolvassák, infarktust, vagy agyvérzést kapnak tőle.
Peller Anikó
@nezelodo: a kinyírt szemű aggastyánok sohasam értettek a politikához de most már többé nem is érhetnek hozzá. Akármennyire közel álltak. A tűzhöz.
nevemnick
PBK: ,,Aggódva figyeljük a kormánytisztviselők és politikusok ellen emelt egyre gyakoribb és egyre súlyosabb gyanúsításokat."
,,A politikai közösségnek ki kellene közösítenie korrupt tagjait"

Erről szólt az orbáni 25 pont, meg az ,,emút nyóc év", gyurcsány
quadrocopter
Orbán válasza nem más, mint egy cinikus válasz a bírálatokra! Gondolom, öltöznek be a pintérek néhány házkutatásra!
Cefi
Orbán Viktor levelet küldött a Professzorok Batthyány Körének.

Orbán Viktor tud róla?
adrenalink
Akkor az Eötvös József Csoportnak is küldhet levelet, mert Csaba László közgazdász /egykori tanácsadója/ szintén értetlenül nézi az "elképzeléseket"...

hirtv.hu/magyarorszageloben/sulyos-kritika-1381885
human
Elküldte nekik a helyreigazított véleményüket.
Szókrakész
De ha egyszer összefognánk, milyen okosak tudnánk lenni!!!
bakegya
ÜZENGETÜNK,LEVELEZGETÜNK..kiszól a gödörből a luk...mert fényévnyire vagyunk egymástól-hogy rád nem jön a rühes ragya annak a karónak a tetején ahova föltoltak a birkáid!(törvényesített törvénytelenséggel)
Hellcat
53 oldal fideszes elemzés és közvéleménykutatás alátámasztásnak a döntéseiket??? :D:D:D
wagabund
..."A kormány nevében köszönöm azt a munkát, melyet hazánk érdekében, hazánk helyzetének pontos felmérését segítendő elvégeztek"...

...aztán egy véleményformáló fontos ember halkan megjegyezte a tévében, hogy már régóta nem veszik figyelembe a fenti csapat ajánlásait, dolgozataikban foglaltakat... ...de fő az uvariasság, abból nem lehet baj.
papa.49
No prof urak lehet korrigálni a véleményüket, hogy megfeleljen a legfőbb hazugnak, esetleg már az ítéletet is elküldte a 25 pontban a ,,felségárulásért..!!!
cs.n.
Minek kűdött listát? Az ő postaládáikba is bedobálják az önfényező kormánypropaganda-füzetet.
jancsipapa
A végén aláírás . - Orbán Viktor ( utóirat : mentek a levesbe ... )
Hari
53 oldal, 25 pont ez pontonként átlag 2 oldal. Tökéletes alap az elmaszatolásra, a lényeg elkerülésére. Szegény, naiv PBK !
Rumcájsz 2
Ezek a prof-ok is lehúzhatják a rolót. A gépezet elkapta szerintem Őket.
Nem most, hanem 5-6 hónap múlva lesznek csesztettve, mert nem feledik a jó szándékot.
human
Vajon lesz e válasz a PBK részéről? Merik-e azt mondani, hogy "Miniszterelnök Úr, Ön még mindig téved." vagy finomabban fogalmaznak "Önt még mindig megtévesztik tanácsadói." vagy fejet hajtanak és egyszerűen csak az mondják "Tévedtünk, visszaadjuk a diplománkat."
papa.49
@human: Na de a hazugovics mikor adja vissza a ,,diplomáját,, bár lehet hogy ő a ,,dádé egyetemen szerzett lopásból diplomát,,!!!
Hofipisti
Ha már a PBK nyilvánosságra hozta véleményét, elvárható lenne (?), hogy a válasz, s annak melléklete is nyilvános legyen. Különösen a kormány válasza, hiszen - nyilván - nem a kormányra dehonesztáló adatsorokról van szó. Avagy netán megkérdőjelezhetőkről?
lusta
@Hofipisti: Marad a feltételes mód. Majd megmagyarázzák miért nem.
justhpeter
Ha Orbán írta, a PBK-nak segítség kell majd az értelmezéshez.
Eladott Ország
„Nem baj! A lényeg, hogy dübörgünk valamerre!”
Azt hiszem ennél zseniálisabban nem lehet összefoglalni, hogy mi a jó fenéért nem mozdul annyi ember, hogy az elég legyen egy változáshoz. A valamerre dübörgés össznépi boldogsága, nemzetmegtartó ereje elég ahhoz, hogy felülírja a józan ész, a személyes tapasztalat, vagy akár a tulajdon nyomorúságunk valóságát is. Hiszen haladunk! Igaz, hogy nem pont mi személyesen, de mindenki más igen. A kormány a világon mindent megtesz azért, hogy egy valóságos boldogságsziget legyünk az ellenséges Európában (egy testvérnép sincs a környéken!) a megcsonkított mivoltunk ellenére (Trianon!) is meg tudjuk mutatni a világnak (Nobeldíjasaink), hogy mi igenis dübörgünk. Valamerre. Kár, hogy ezt rajtunk kívül senki nem hallja."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.