Az MSZP szerdán beállt Botka László mögé, ő lesz a szocialisták miniszterelnök-jelöltje. Mivel az MSZP korábban jelezte, hogy az előválasztás pártján van, ezért Botkát nyilván csak a saját jelöltjüknek szánják, és nem akarják rögtön a teljes ellenzékre ráerőszakolni. Hátra van még a demokratikus…

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@Béla333: Mert Szigetvári meg a rá hivatkozó Pesti Srácok aztán módfelett hitelesek. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egy DK-s blognál vajon más eredményt lehet várni, minthogy éppen Gyurcsány a legalkalmasabb? De mire is?

"Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke tegnap Twitter-oldalán ment neki a Gyurcsány Ferencék szekerét toló Nyugati Fény nevű blognak, sőt, le is leplezte azt, miután félreérthetetlenül tudatta, az oldal tartalmát Vágó István, Gréczy Zsolt DK-szóvivő és a propelleres Mandula Viktor állítja elő. "
pestisracok.hu/szigetvari-viktor-nekiment-a-dk-partblognak/

A DK politikusa és szóvivője mint hiteles forrás? Röhej!!!
papa.49
Ezek a ,,műellenzékek,, biztos nem a hazugovicsot a népnek kell eltakarítani, mint annak idején a románoknak is a Csaut!!!
bakegya
A zavarodott orbánt egyszerüen le kell lökni a karó tetejéről és azt kell kényszeríteni arra,hogy ezt a kifosztott országot helyre rakja,aki a teknőst oda föltolta,mert sose volt oda való,ahonnan magasan köpködött a MAGYAR TÁRSADALOMRA.
cs.n.
@Béla333: Mert Szigetvári meg a rá hivatkozó Pesti Srácok aztán módfelett hitelesek. :)
RonaGyuri
Csak a javasasszony tanácsában reménykedhetünk.
A viccbéli pasasról kiderült, hogy zimbizimbije van és le kell vágni a műszerét. Jár orvostól orvosig, de mindenki csak a műtéte tanácsolja. Végső elkeseredésében a javasasszonyhoz fordul, aki megállapítja: ez bizony zimbizimbi. Mire a pasas le kell vágni? Nem kell, lerohad az magától is! =))
A derék professzorok baráti köre már ébredezik!
qxy
Ki zavarja el? senki . Választás?
Én azzal kezdeném.- Kirúgni, meg verni, kifosztani, senkivé tenni Orbánt.
Majd ha ez kész, ami nem több mint három nap, Akkor kérdezném meg .
Uraim, " Ki akar miniszter lenni. "
Ha nem ezt csinálják, akkor bele lehet szarni az egészbe. Mert mit lát az a szemét aki Orbánt le szeretné váltani? .- Bazzeg. ez a leg faszább meló Nem kell csinálni semmit sok a segg nyaló, van aki helyettem dolgozik, kurva sok lóvé van benne és leszarom ki mit mond. Meg lehet csinálni.A melléklet is azt mutatja. aki eddig volt azt sem érte semmi. ( Gyurcsány) pl.
Na kérem. ez várható. Ha az én verzióm lenne, Választás után csak arról kellene itt írkálnunk, hogy ,.- Mi lenne ha össze röffennénk és jókat beszélgetnénk egy begrács pöri, meg tárcsa társaságában, mert csak a bulvár picsa hírek vannak azt meg le szarjuk. Meg tehetjük, mert boldogan élünk,
van munkánk,
van pénzünk,
nem baszogat senki,
tudok spórolni
a család is boldog
meg tudok venni mindent,
Most csak azon kell agyalni hogy mi lenne ha mi is el mennénk a Kanári szigetekre. Innen, 300 Ez egy hét, fél panzió. Megéri?? szabim is van.
Ja én most én így élek. De haza szeretnék menni ugyan így ééééélni.becsületesen.
Béla333
Csakhogy az a gond, hogy Gyurcsánynak esze ágában sincs leváltani a Fideszt, neki (több forrás szerint is) "ezen" oldal letakarítása a legfőbb feladata!
Jelenléte, politizálása csak árt az ellenzéki oldalon:

"„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
Mindezt egy szocialista körökben fontosnak számító politikus meséli, de hasonló élménybeszámolót más MSZP-sektől és a baloldalhoz tartozó értelmiségiektől is módunkban állt meghallgatni."
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz
Eladott Ország
"Elszámoltatás jön egyszer, a fidesz is ígérte, előbb ­utóbb bekövetkezik, annyi, már ők is
beálltak az elszámoltatandók sorába és sokkal durvább tételekkel, mint kezdő elődeik.
Elszámoltatni azonban nem az mszp­, lmp­, dk­ , jobbik kvartett fog itt akárkit, ebben is biztosak
lehetünk. Hiszem, hogy a magyar megharcolja ezt magáért, hiszem, hogy erre az időre félreteszik ellentéteiket, egyre többen jönnek rá, nincs más megoldás, egyre jobban dagad Istennek hála az értelem szerveződése is, tudat alatt készül már mindenki az elkerülhetetlenre, az egyik oldalon erősebben szorított öklök, a másikon megkettőzött fegyveres védelem, DE A NÉP HARAGJA ELLEN MINDEN FEGYVER HASZTALAN, lőszerrel csak odázni tudnák a végét (még ha mernének is lőni), ami viszont cserébe számukra sokkal borzalmasabb lesz. A szikrára vár mindenki, ami a következő 5 esztendőben bármelyik pillanatban csattanhat."
Aki Én
@Béla333: Pesti srácok...? hmmm, nem jó tájékozódási alap.
Béla333
@cs.n.: 08.10, @Aki Én: 09.37
Szigetvári a hírforrás, a Pesti Srácok csak (állítólag) átvette a twitteréről a bejegyzést.
Egyébként én el tudom hinni Szigetvárinak a véleményét!
Amilyen szélsőséges, elfogult, DK fanatikus véleményt közöl a Nyugatifény blog, teljesen hihető!
Béla333
Azért nem semmi ez a DK!
A szóvivő és a kommunikációs emberke a háttérből irányítja ezt a blogot, amelyik aljas módon kezdi ki azokat, akik Gyurcsánynak nem tetszenek!
Juhász Péter és Schiffer is kapott az aljas mocskolódásból ettől a fene nagy demokrata blogtól!
Felfordul az ember gyomra!
qxy
Meg történt..- Sok a melós és a kis főnököknek,szabad kezet adtak fentről hogy ha tudják, ki lehet zsákmányolni.csak ne legyen balhé.Na voltunk egy ketten akik ezt hamarabb észre vették és nem tetszésüket akarták ki nyilvánítani a felső vezetésnek. Na a válasz csak az volt a " kicsiktől,.- Ha nem tetszik mindenki tudja merre van Passau. Vagyis mehet haza jön másik akár ezer is . Addig addig, míg egyszer csak le kérettem a nagy fejeseket és el mondtuk közösen a gondunkat pl. volt olyan aki naponta 35, 40 órát is dolgozott, mert neki szabad volt.Igen. naponta. Ezután a fenti vezetőség jól meg is dorgálta a kis alattvalókat , mindenki előtt. Az a lényeg hogy látványos legyen, a dolog hogy én az igazat akarom és veletek vagyok. Az egész célja hogy elnyerjem vagy vissza nyerjem a bizalmat a kisemberek előtt.Nagyon kevesen tudták, hogy rokoni baráti szálak miatt lettek ki nevezve a kis irányítók és ha lebasz is van, azt ők tudják hogy csak azért hogy a csicskáknak be legyen fogva a szájuk.
Ez tény és való megtörtént eset.
Én úgy látom hogy a kormány is egy ilyen kis vállalkozás de nagyban.A lényeg hogy mindenkit hülyére kell venni de úgy hogy el is higgyék. Az nyer, aki jobban tud hazudni. Valamelyik országban rendeznek minden évben Hazudozás versenyt. De ki van kötve hogy ügyvédek, politikusok nem jelentkezhetnek. Nem is tudom miért???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.