Mindössze a masszőrök harmada vehette meg eddig az új online kasszákat, noha azokat január elsejétől már használniuk kellene. Pontos adatai azonban nincsenek a Masszőrök Egyesületének – olvasható az mno.hu cikkében.

Nem jött be a masszőröknél az új online kassza

Fotó: pixabay.com

Podhorszky Tibor elnök szerint pontos tájékoztatást eleve nem kaptak a készülékek megfelelő használatáról, azzal is gondban vannak, hogy a bérleteseket, akciókat hogyan vezessék. Segítségükre mindössze egy könyvelő áll rendelkezésre, igaz, ő a könyvelés mellett mellékállásban frissítő masszázsokat is végez, így gyakorlati tapasztalata van. 

A nemzetgazdasági tárcát sokszor megkeresték, de válaszra sem méltatták őket a minisztériumból – mondta el az elnök.

Podhorszky úgy tudja, a határ mentén élő masszőrök az új kassza bevezetése miatt átmennek a szomszédos országba vállalkozni, ez főként Ausztria esetén van így. A nyugdíjas korú masszőrök pedig a feketegazdaságba menekültek. Sokak az online számlázó programot választották a kassza helyett, a NAV ugyanis év végén egy közleményben jelentette be, hogy ezt is elfogadja – olvasható a cikkben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Masszás helyett tessenek kaszinóval foglalkozni! Az nem érdekli a NAV-t,elvégre ott csak "fillérekről" van szó!
Én is ismerek nem egyet, aki befejezte a hivatalos működését, mert ha a költségeket áthárítja ( mi mást tehetne?) elfogy a vendég köre.
papa.49
Amihez a fiúk hozzányúlnak, az menten szarrá válik, ez a legfontosabb direktívájuk, tönkretenni azt ami működik de nem az ú zsebükben csörömpöl a haszon!!!
Velejéig romlott szemét aljas nyomorult banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.