Az olimpiaellenes népszavazásért kampányoló Momentum mozgalom vezetői már korábban említették, hogy számítanak a Fidesz lejáratókampányára. Nem kellett sokat várni, csütörtökön be is indult a gépezet – írja a 444.

A Fidesz-frakcióból pénzelt Pesti Srácok blog cikkében a Momentumból kilépett, névtelen forrásra hivatkozva írják, hogy a szervezet mögött a Bajnai-kormányhoz és a szocialista párthoz is köthető Haris Éva pszichiáter áll.

A balliberális pártok unalomig ismételgetett kliséivel támadnak: romokban hever az egészségügy, romokban az oktatás. A legtöbb gazdasági mutatóban labdába sem rúgunk már a régiós versenytársaink mellett. 4 millióan élnek ma Magyarországon a létminimum körül. UNCSI!!! Találj ki valami újat, libsikém!

- kommentálták a Srácok.

A Magyar Idők ennél is durvább felfedezésre jutott a mozgalmat illetően: szerintük nem más, mint Soros György mozgatja a szálakat a háttérben.

Ezen állítást arra alapozzák, hogy a mozgalom egyik vezetőségi tagja, Orosz Anna a Soros által is támogatott Közép-Európai Egyetemre járt, és a Budapest Intézetnél dolgozik, amit a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány is támogat.

A lapok szerint Szabó Pál, a Gyurcsány-kormány egyik minisztere, a Magyar Posta korábbi vezérigazgatója is a kezdeményezés mögött áll – igaz, forrásokkal ezt nem támasztották alá.

A Momentum Mozgalom pénteken hajnalban közleményben reagált a támadásokra. Azt írták, hogy Haris Éva például 24 székkel és kisasztallal támogatta őket.

Hozzátették azt is, hogy:

Orbán Viktor 1988 áprilisától maga is a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. (...)A kormánypárt akkor nyúl az összes médiájában megjelenő álhírekhez, ha valós veszélyt érez. A Magyar Idők lejárató címlapja alapján elmondhatjuk, hogy a Momentum máris sikert ért el: a hatalom fél attól, hogy valaki végre tényleg meghallgatja az embereket, és saját gazdagodása helyett az ország valódi problémáival foglalkozik.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az MM okos válasszal reagált, szarháziék mindent kitalálnak, csak a hatalomka maradjon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak úgy kérdezem ártunk és qurmányunk potentátjai közül ki nem kárt valamire a Soros pénzén? =))
quadrocopter
Az MM okos válasszal reagált, szarháziék mindent kitalálnak, csak a hatalomka maradjon!
verőce21
...és ott van még a négymillió szegényetek is...! Olimpia? Halaj, bůvaj
www.youtube.com/watch?v=YarZ9eiY1VI
Eladott Ország
"Igen, a fiatalok meggyőződéssel szarnak bele az állampárt kutyaütő politikájába, sőt egy tavaly novemberi nemzetközi mérés szerint a 18­-24 éves fiatalok 46%-­a külföldön próbálna szerencsét, ezzel pedig vezetjük a kalandvágy uniós listáját. Minimum elgondolkodtató. Ennél csak az a nagyobb szívás, hogy nem emiatt fáj a kommunikációs iszapbirkózók, netán szakpolitikusok feje, hanem azon agonizálnak, hogy miként tolhatnák jobban a mocskot a fiatalok orcájába. Ahelyett, hogy azon agyalnának, hogy mit kúrtak el, miért fordulnak el – kvázi önvédelemből – tőlük és úgy általában az egész politikai mocsártól az ifjak, miért van az, hogy a rengeteg megvezető, agresszív propagandától, a gagyi manipulációktól felfordul a gyomruk, méginkább bele akarnak mászni a pofájukba, bebújni a bőrük alá. Nem csak nekik, annak a stabil 40%-­nak is, aki szomorú közönybe süllyedve nem tud pártot választani magának. Ez a Fidesz sara, mocska, bűzös szemete: hogy a közbeszédet nem a közösségi kérdések, a pozitív viták uralják, hanem az uszítás, megfélemlítés, karakter gyilkolászás, háború, puskapor. Erre a tömény mocsokra a lábbal szavazás, az elfordulás, az elmenekülés a válasz."
Nessy
Most hallottam, Merkel, Junckers, sőt még költözés közben bár, de Obama is az olimpia elleni aláírást gyűjtőket biztosította támogatásáról, és küldik a csekkeket!
Putyin és Trump már szervezzik a támogató aláírások gyűjtését!
Tudom, hogy ez nem igaz, de semmivel sem nagyobb lóditás, mint a cikk.
Eriksson
@Horizont: Az országnak meg Budapesttel...
egyvandor
Hatalmas pénzlenyúlási lehetőség. A nép fizet a suttyók meg csak nyerhetnek rajta.Miért ne támadnák az olimpia rendezés ellenzőit!!!
Vajon miért nem akarják saját pénzen megrendezni, ha akkora üzlet az olimpia? Minden hasznot vihetnének. Ebben benne lennék. Nem vagyok irigy.
egyvandor
@Eriksson: alakítsátok meg a fővárosotokat Felcsúton. Helyi adókból menni fog.
Eriksson
@egyvandor: Nem akarok durva lenni, de Te is moderálhatnád magad.
Aki Én
,,a balliberális pártok unalomig ismételgetett kliséivel támadott:
romokban hever az egészségügy, romokban az oktatás. A legtöbb gazdasági mutatóban labdába sem rúgunk már a régiós versenytársaink mellett. 4 millióan élnek ma Magyarországon a létminimum körül."

Talán cáfolni kellett volna. És tényleg unalmas, hogy ezekben a témákban csak lerohadás van. És még ezek a kretének hozzák fel ellenérvnek valaki ellen? Ez több mint vérlázító. A cikk alatti kommentekben kapják is az ívet rendesen ezek a ,,srácok"
Itsuka Nakimaga
@Eriksson: Akkor rendezzenek olimpiát Felcsúton!
Eriksson
@Itsuka Nakimaga: Nem akarok durva lenni, de Te is moderálhatnád magad.
Hellcat
A fidesz propaganda ganészórója már csak ilyen...
Sanyi2015
A cikk címe: Dübörög a lejárató kampány az Olimpia ellene mozgalom ellen...
Nos leírtak valamit, amit a mozgalom nem cáfolt, tehát van valóság alapja.
Ezek szerint ha valaki leírja az igazságot, akkor az lejárat...
Pityputy80
Ugyan már autóutat építenek kb 2,5 milliárdért kilométerenként,amiből 1,5 milliárdot ellopnak kormány közeli vállalkozók-talpnyalók. Még a 4-es metrót is szétlopták.Minek ide olimpia ? Csak azért,hogy még többet eltudjon lopni a korrupt államvezetés.?
justhpeter
Jó úton vagytok, nyerhettek, gyerünk !
Sanyi2015
@justhpeter: szerintem meg teljesen esélytelen,...
Ha össze is gyűjtik valamilyen formában a 138 ezer aláírást, aminek legalább a duplájának kell lennie, mivel nagyon sok lesz az érvénytelen, utána 700 ezer embernek el is kell menni...
Az első sem lesz meg szerintem, de a második biztosan.
Ha pedig így lesz, akkor a kormánynak hivatalos papírja lesz arról, hogy az emberek támogatják az Olimpiát!
lusta
@Sanyi2015: Ez persze igaz, de akkor elő lehet jönni a migráncsos népszavazással. Győztünk!
kemeati
@Sanyi2015: Hát tudod már az úszó vb-n látszik mert kik építik pl Orbán papa,Tarlós hülye szövege aki Budapestet szereti nem ellenzi az olimpiát,hát akkora csőd lesz,hogy világválság kismiska volt.Persze kivéve ganéj fidesz csürhét!
Qqberci
@Eriksson: Budapest egymaga a lakosság 20 %-a és innen származik az adóbevétel kb fele...
Eriksson
@Qqberci: Ja. És egymaga éli fel az adóbevétel 4/5-ét. S mindez még nem elég. A vidék rovására találnak ki mindenféle beruházást, rendezvényt, egyebeket. Ráadásul mindig hőbörögnek ha kell, ha nem.
Desischado
Akkor jó úton járnak, ha máris támadják őket! Az embereknek már elegük van. Ezt jelzi az a tény is, hogy egy nap alatt 7 milliót adtak a Kétfarúaknak a plakátjaikra az olimpia ellenzésére!!
Qqberci
@Eriksson: "És egymaga éli fel az adóbevétel 4/5-ét."

Tévedsz... Annyi stadion nem épült Budapesten...
Eriksson
@Qqberci: Ki beszél itt stadionokról? Ezer más dolog van ami elszívja a vidéktől az életerőt.
magyarbakancs
Fidesz imádok álljátok az saját zseböl az olimpiát.
Azért ajánlom mert akkor tisztel vezetőitek nem lopnák el amit ti finanszíroztok.Nem tömnétek ki a haverok zsebeit
Mert állami költségvetésből történik a finanszirozás legalább 25% zsebre megy .
Fradigege
Én azt tudom, hogy a gyrekeinek héber neveket adott ez a volt liberális zsírmore gyerek. Ha Magyar vagy, akkor nem adsz héber neveket a gyerekeidnek Viktór bazmeg!
Van egy mondás:
"Hiába bújsz el cigány! Lát a Magyar!
Ó-buda
@magyarbakancs: ezek nem fognak a saját farkukkal a csalánosba menni!!
Lepényleső
Százszor annyiért,a mi pénzünkből,ellenünk?
Itsuka Nakimaga
@Fradigege: A János, a József, a Mária stb.stb.stb. IS héber nevek!
cs.n.
Nekem a kedvencem a spíler blog, ott már egyenlőségjelet húznak a 2004. dec. 5-i népszavazás, és az olimpiarendezés elutasítása közt. Ja, és aki nem akar budapesti olimpiát, az természetesen hazaáruló, amellett, hogy még baloldali is. spiler.blog.hu/2017/01/20/uj_december_5-et_akar_a_baloldal
Csizmás Kond
Miaz, hogy lejáratókampány ???...az olimpiaellenes micsoda ???
Fradigege
@Itsuka Nakimaga: Örs, Bulcsú, Lehel, Virág, Emese, Réka, stb. pedig nem héber nevek.
Itsuka Nakimaga
@Fradigege: Attól tartok: nem értetted. Én csak arra akartam rámutatni, hogy a Magyarországon legelterjedtebben használt keresztnevek, kevés kivétellel MIND héber eredetűek!
Azaz: ez önmagában semmit sem mond, vagy jelent.
Fradigege
@Itsuka Nakimaga: Értem én. Én a zsírmoréra utalok. Annak idején liberálisként debütált, nem nemzeti mellveregetőként. Most meg itt veri magát. Ebből van elegem.
kukac50
Tudta? Fidesz a fával fűtőknek adós a rezsi csökkentéssel! Még nem rendezi addig nem kell olimpia!
Béla333
Ezen kívül Szanyi kapitány személyében az MSZP is elkezdte ekézni őket, a DK meg ellenkampányt indított, amit csak a nagy felháborodás miatt állított le!
Azért ami biztos, biztos: mind a DK, mind az MSZP politikusok zöme az olimpiai pályázat megtartása mellett, a visszavonás ellen szavazott a Fővárosi Önkormányzatban!
Pergető
Lejárató kampány? Hát nem épp azt teszik az álcivilek, az áljogvédő szervezetek, a migráncs simogatók, az áldemokratikus pártok na meg a ballib média minden nap a törvényesen megválasztott kormány ellen?
Furcsa mikor a tolvaj jelent lopást!
Béla333
@Pergető: 09.08
Nem, senki nem járatja le a kormányt, csak ők saját maguk saját magukat.
Pergető
@Béla333: Bizony, hogy a béna ellenzék és a Soros csapatok mindent elkövetnek!
Nevetünk rajtuk, mert a választásokat ismét a Fidesz nyeri, méghozzá fölényesen! Köszönjük a részvételt a futottak még kategóriában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.