Ne írják alá a budapesti olimpiáról szóló népszavazás gyűjtőíveit – kéri a fővárosiaktól a főpolgármester.

Tarlós István szokásos pénteki sajtótájékoztatóján fejtette ki, hogy szerinte a Momentum Mozgalom kezdeményezése rontja a pályázati esélyeket, ráadásul

nem önzetlen, sanda és alamuszi.

A főpolgármester úgy véli, az esemény sportértéke óriási, a magyar sportolók megérdemlik, Budapest biztosan jól jár vele, és több beruházást valósíthat meg, amelyek az olimpia után is itt maradnak – így aki Budapestet szereti, nem írja alá az ívet.

10 ezer budapestiről már tudjuk, hogy nem fogadták meg a tanácsot, eddig ugyanis ennyi aláírás gyűlt össze a Momentum Mozgalomnak az olimpiáról való népszavazás kiírására.

(hvg)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Egy Budapestet szerető főpolgármester pedig, nem adja oda az államnak a főváros értékeit, még pénzért sem. Ingyen pedig semmilyen körülmények között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Zsarold a jo edes anyadat... Igy , ket szoban irva...
Aki szereti Budapestet, az nem engedi lerohadni sem a kozlekedeset, sem az utjait, hazait...
Mocskos gazember vagy...
kemeati
@glorianna: A Nyugatiból akarnak vonatot külön sínen a Reptérre
glorianna
@kemeati: Amennyire tudom, azt is akarják már egy ideje... úgy 60-65 éve, a gyorsforgalmi megépítése környékén és utána volt napirenden, pár évente újra és újra felbukkan, de még mindig csak terv.
Egyébiránt a Nyugati környékét is elképzelhetjük a jelenlegi forgalom nyolc-tízszeresével :O
eszegfu
Megszivlelendő, amit egy sportközgazdász mondott: az emberek minél többet tudnak a magyar olimpia megrendezéséről (leginkább a költségvetéséről), annál jobban ugy döntenek: nem akarják (nem szó szerint, de ez volt a lényege).
namihami
Ez a szellemi árvízkárosult és a haverjai, persze a várható bevételek céljából, de képes lenne az országot (mert legyünk vele tisztában, hogy abba az ország rokkanna bele) belehajszolni ebbe a kalandba.
Csináljon olimpiát az Orbán-klán , család, barátok, stb. a saját pénzükből. Nyereséges, oké-övék a haszon. De kikérem magamnak, hogy annyira hülyének nézzenek, hogy megcsinálják a saját hasznukra és a mi pénzünkből, veszteségünkre. Eddig minden olimpia maga volt a totális csőd, majd mi lennénk azok (főleg ismerve a fiúk enyves kezét), amelyik nyereséges lenne? Már eddigi invesztálásaink is kidobott pénzek voltak, és még messze nincs vége. Azoknak a cégeknek óriási üzlet, akik a pályázatokat, tanulmányírásokat kapják.
Ez a város egy kedd délután is képes bedugulni, akkor mi történne egy olimpia alatt? Az ausztrálok (Sidney) elköltöztek az olimpia alatt, de mi, magyarok, már csak anyagi okok miatt is, hova a bánatba mehetnénk? Betelepítjük az Alföldet vagy vissza Recskre?
quadrocopter
Tarlóska! Aki a fővárost szereti, az nem fog nektek asszisztálni egy hatalmas adósságot generáló, "látványpékséghez" hogy aztán 10 évig nyögje az olimpia "áldásait"!
Elág lesz Paks II is bőven, meg amit még a rezsim összeszed a hibbant ötleteiből!
Legyen példa a felcsútkai játékvasút, 850 milla, húgyért, szarért az ablakon, egy idióta beteges mániája miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.