Találtunk egy régi nyilatkozatot, ami szerint a most vásárolt festményekkel üzenni akartak. Úgyhogy megnéztük, mit üzennek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Én meg azt üzenem hogy ott dögöljenek meg.
panellproli
Én meg azt üzenem hogy ott dögöljenek meg.
Hellcat
Ez a festmény vásárlás ez a világ legnagyobb pénzmosása...okádék festményekre valaki aszondja, hogy hát ez remekmű és 300 milliót ér...Ezek is kitujda lehet összesen nem érnek 50 milliót valakinek meg jól kitaligáztak vele 300 misit valami havernak...vagy tisztára msoták 300 millióját.
Eladott Ország
"Lázáréknak azt üzenem, hogy már csak a Dunának kéne valahogy befagynia, meg az agyuknak és kidobni a trágyadombra Felcsút apró szülöttének még az emlékét is.
Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök „közismerten puritán berendezésű”, ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki, így „semmilyen különleges beruházásra nincsen szükség. Mondotta Tuzson Bence kormányzati szekértoló mérhetetlen cinizmussal fogyatékosnak nézve egy egész országot. Végre egy – ha senki máshoz nem is – saját magához méltó miniszterelnök, aki értékeli a szépet. Aki nem garasoskodik akkor, amikor a tét az, hogy drága műkincsekre , 360 milliót érő festményekre köpködhesse a szotyola héját, midőn az Európa megmentőjének járó elismerésekről álmodozva Hunyadi Jánosnak képzeli magát. Ilyen ez, amikor egy elfuserált, tehetségtelen futballista kerül egy ország élére. Ilyen, amikor a felkapaszkodott paraszt arisztokratának képzeli magát. Ilyen, amikor egy meggyőződéses haszonállattartó hatalmat kap és elkezd urizálni úgy istenigazából. Odateszi az arcát és az utcára tóduló társadalmi elégedetlenség másnapján, harmadnapján szinte őszinte hangon közli, hogy elértük a határainkat, szó sem lehet semmilyen béremelésről, majd két hét múlva kiderül, hogy külön tartalékból cicomázza a palotáját."
papa.49
Én meg azt üzenem a ,,tülökorrú, lézeres szarJankónak,, a fejetek mit fog csinálni a testetek nélkül))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.