Orbán Viktor határidőt adott a Mészáros Lőrinc tulajdonába került Exho TV-nek, hogy a Magyar Idők segítségével megverje konkurenseit - írja a valasz.hu a miniszterelnök környezetéből származó információ alapján. A lap szerint a kormányfő 2018 nyarát jelölte ki, "amikor már olajban kell úsznia a kormánymédia gépezetének. "Az Echo TV-t decemberben adta el a szélsőjobboldali vállalkozó, Széles Gábor a felcsúti polgármesternek, azóta pedig megállíthatatlanul folynak a tisztogatások a csatornánál. Azért is érthetetlen, ami a csatornánál folyik, mert Mészáros Lőrinc korábban azt mondta a 444.hu-nak: jó, nézhető, jobboldali televíziót szeretne. A kampányban a Fidesz támaszkodhat majd a csatornára, ám a miniszterelnök nem szólhat bele, hogy mi hangzik el ott. "Ez egy privát televízió, nem állami televízió" – mondta, ami a Válasz információi után erősen megkérdőjelezhető.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
"a kormányfő 2018 nyarát jelölte ki, "amikor már olajban kell úsznia a kormánymédia gépezetének. "...de lehet másban is úszni... :d

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.