Pénteken tartották Washingtonban a 45. amerikai elnök, Donald J. Trump beiktatási ceremóniáját, amiről Budapesten is megemlékeztek. A Jobb Világrend Beiktatási Partit a '56Lángja Alapítvány szervezte a Szabadság térre, és bár Nógrádi György kihagyta, Bayer Zsolt mondott egy rövid beszédet, amit élőben is közvetítettünk. A Reagan-szobor mellett tömegnek ugyan nem nevezhető társaság gyűlt össze, de mindenki hősiesen tűrte a mínuszokat. Arra voltunk kíváncsiak, ki miért ünnepli Trumpot, mennyit tud korábbi botrányairól, a híres Sarka-ügyről, és úgy egyáltalán mi a véleménye a már hivatalosan is beiktatott elnök politikájáról. Hiányzik-e bárkinek a buliról valami hagyományos amerikai kaja. AjánlomA Magyar Idők publicistája Donald Trump beiktatását ünnepelte, aztán nagyon kiakadt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu a lovagrendet is ugy vette at, hogy "lokd mar ide azt a kib@szott plecsnit, te idiota!" Mert mast el nem lehet kepzelni rola...

zsoti, te agyament idiota, tudod, akarmennyire is nyalni keszulod trump segget is, eszrevetlen maradsz, mint szorulasos embernek a WC papir...
Es az amerikai sas kulonben sem fog magyar doglegyek utan kapkodni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Valoszinu a lovagrendet is ugy vette at, hogy "lokd mar ide azt a kib@szott plecsnit, te idiota!" Mert mast el nem lehet kepzelni rola...

zsoti, te agyament idiota, tudod, akarmennyire is nyalni keszulod trump segget is, eszrevetlen maradsz, mint szorulasos embernek a WC papir...
Es az amerikai sas kulonben sem fog magyar doglegyek utan kapkodni...
not me
bayer zsót, van egy ötletem, menj a picsába!!!

Mindenki elment a picsába.

Akkor most kiegyezünk döntetlenben?
Cefi
Bayer Zsolt: “Van egy ötletem, menjenek maguk a picsába!”

Vagyis ahonnét téged előrántottak.
Nessy
Gondolom, ha az uraknak csinos és fiatal "tulajdonosokat" ajánl, szivesen szót fogadnak az invitnek!
huKKK
Igaz, hogy olyan amilyen ... ... de legalább végre van valakinek valamilyen 5lete!
Nessy
@huKKK: Ó, Bayernek anno Szabad Népes korában is voltak ötletei!
Már olyan öreg szegény feje, hogy oda is mást küld?
kisrigó
Szánalmas ez a figura. Részeg, vagy alapból ilyen? Hogy lehet így élni, hogy a gyűlölet fröcsög belőle?! Ha nem lenne gonosz, még sajnálnám is.
kerekkocka
Az ötös számú párttag könyvecske nem érvényesíthető egy Grazi időszakos szervizre? A gazdáját már elengedték, vagy önkényesen távozott?!
karma1
@kerekkocka: Mexokott,...:o)))) Most Napoleonnak alcazza magat, azert nem talaljak meg...
Béla333
Bayer volt az, aki Putyinról is dicshimnuszokat zengett korábban?
Ez egy olyan áldott ember, mindenkit szeret!
eugen4402
@kerekkocka: Az a gyanúm, egy párhetes grazi bentlakásos kúra nem pótolja a gyermekkori nevelés hiányosságait. Ebben a korban már a fogékonyság se olyan, mint öt-hat évesen, nehezen tanul a rühes állat...
elnyomott
Nekem ugyanez az ötletem a honatyák felé!
Eladott Ország
"Melyik a tradicionális és konzervativ mindabból, amiben ezek a Bayer­félék hisznek?
Néhány tucat menekültet kint tartani a minusz ­20 fokban tartósan azért, mert csak? Megtagadni azt a minimális segítségnyújtást kiszolgáltatott nyomorultaktól, ami emberré teszi az embert? Az ellenkező véleményen lévők vallási, etnikai, faji, politikai alapú megkülönböztetése, megbélyegzése, pellengérre állítása érték? Tradicionális? És konzervatív? A böszme tajparasztság, a pallérozatlan tahóság emberi érték? Az agresszív, modortalan, az embert emberi mivoltában sértegető stílus konzervativ érték? Vagy esetleg a hazudozás, a korrupció, a populista ígérgetés, az átverés, a kifosztás?"
Tudod mit Bayer Zsolt: Van egy ötletem, menj te a büdös picsába!
Most meg szinte extázisba esve emelik pajzsukra és remélik a megváltást egy veszélyes,
kiszámíthatatlan bohóctól, aki mellékállásban egy erkölcsi toprongy is ráadásul? Akinek a
beiktatásán a világ elsővonalbeli művészei nem hajlandóak fellépni, de akinek a Bayer­Bencsik Bogár Bermuda­háromszög bulit szervez? Akinek a kedvéért a konzervatív lakájmédia botoxolt celebekként emleget és aláz évtizedek óta elismert színészeket? Tényleg ez a nemzeti konzervatív­ polgári­ keresztény oldal? Ez a szájbatekert nemzeti oldal, amely egy Trump­féle rasszista, szexista, a kisemmizetteken, sérülteken, gyengébbeken gúnyolódó, a kisebbségeket megbélyegző, populista futóbolondokkal vállal közösséget és közben konzervatív és tradicionális emberi értékekről ugat?"
lampa laz
Ez a lény ha megszólal olyan, mintha a pöcegödöről vennék le a fedlapot.
RonaGyuri
@Eladott Ország: hagyjuk ezt a butaságot, Orbán és vitézei (s persze lovagjai) - lévén buta és műveletlen paraszt-suttyók - még sanda képzelettel sem rendelkeznek arról, hogy mit jelenthet az a kifejezés, hogy KONZERVATÍV!
Most éppen, annak hazudja magát, mert azt látja hasznosnak!
Cefi
@Béla333: 07.40. De igen. Előtte pedig hosszú évekig Kádár elvtárs bértollnoka volt.
Béla333
@Cefi: 08.57
Ugye hogy menyi keresztényi szeretet szorult belé? Annyi, hogy a gerinc már el sem fér benne...
nevemnick
Nos, itt a legnagyobb baj. Hogy mi?
Az a baj, hogy egy riporternőt küldtek ki erre a ,,nemzeti örömködésre" riportot készíteni, és nem egy életerős férfit, aki abban a pillanatban pofán vágta volna ezt a nemzeti férget.
quadrocopter
Összetrombitálták a gyökér. tizedik hatványra emelt primkó véglényeket!
Bayer, ellésétől fogva egy über tahó, a hordastílus hordozója. Egyébként a témában egyre többet "fehéreznek"!
cs.n.
Ezt a riporternő provokálta ki. Persze szofisztikáltabban is visszautasíthatta volna Bayer G. Zsolt, de ő nem olyan. Mit várt, hogy majd elkezdi összehasonlítani Trump és Obama haját? Fenét. Ezt várta, Bayer G. pedig megfelelt az elvárásnak.
Nessy
Üzenem BayerZsoltnak: Csak ön után!
nezelodo
Ez a mai hatalom támogatott irodalmi hangja. (Hogy örülne Aczél et.) Mi jöhet még? Akkor éreztem ilyen rosszul magam gyerekként, amikor a nem jogutód nélküli kőbányák aranyszájú munkásőrei davajgitárral kopogtak be apámhoz, hogy jobb lenne neki a tsz-ben.. Most ama "jogutód" fia tünteti ki ezeket.
mariaberta
Ekkora ocsmány, közönséges bunkót rég hordott a föld a hátán. Ja és talán az anyukája picsáját ajánlja menedéknek? /Bocs, de tanultam egy kis jó modort és stílust/.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.