A feje búbján pöröghet Donald Trump, akkor is lesz, aki megírja, hogy a király meztelen, ráadásul... na jó, lássuk meg, mi van azokon a videókon. Vélemény. Csodálatos sorozathős lehetne az ember, aki véletlenül az Egyesült Államok elnöke lesz, miközben képtelen az elemi normákat betartani, alapvető tényeknek nincs tudatában, továbbá az orosz titkosszolgálatnak pisiszexet ábrázoló videofelvételei vannak róla. Vagy ha esetleg nincsenek, akkor az a meglepő. A térdét csapkodná az egész világ, követelnék a nézők a folytatást. Együtt izgulnának a képernyő előtt, hogy miképp mászik ki ez a hülye majom a köré tekeredő hazugságaiból, és hogyan kap rendre hisztirohamot, amikor számonkérik. Lelkes cikkek meg blogposztok jelennének meg arról, hogy feltámadt újra az abszurd humor.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Sok mindenben egyetértek. A Tramppal lesz vége a "nagy" Amerikának! Vicces figura, de rossz színpadra lépett, itt nem tolerálják a viccelődést. Se az ösztönlényeket. Kiszámíthatatlan, komolytalan. Mondd még egy-két meglepőt, a miniszterei meg az ellenkezőjét, aztán egy idő múlva a meglepővel sem törődik senki. A legjobb változat, ha lesz olyan szereplő a kormányában, aki át tudja venni az irányítást. A legrosszabb, hogy "összevész" a világ tetején címért az összes nagyhatalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.