A L’Arena szerint az olasz közlekedési rendőrök arra a megállapításra jutottak az elsődleges vizsgálatok után, hogy a busz kerekei hibásodhattak meg. Az autópályán nem láttak féknyomokat, korábban az is felvetődött, hogy elaludhatott a sofőr. Több szemtanút is kihallgattak az olasz rendőrök, egy kamionsofőr is arról beszélt, hogy a kerekekkel lehetett valami. A Repubblica közben arról ír, egy tornatanár még az égő buszra is visszament, hogy életeket mentsen és akiket tud, lehozzon a buszról. A testnevelő tanár súlyosan megsérült. Egy buszon utazó testnevelő tanár több életet is megmentett, amikor visszament az égő buszra. Ő súlyosan megsérült.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha ennyi olasz kapcsolat volt ezzel a tragediaval kapcsolatban, akkor hogy voltak megis Franciaorszagban situran a gyerekek? Az olasz hegyekben is van ho eleg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.