A miniszterelnök közölte, utasította a magyar hatóságokat, hogy mindent kövessenek el a helyzet teljes körű tisztázása érdekében. A gyász nehéz pillanataiban imáimmal a tragédiával sújtott családok, barátok mellett vagyok” – zárul Orbán Viktor nyilatkozata. Tizenhatan haltak meg egy középiskolás diákokat szállító magyar autóbusz péntek éjjeli olaszországi balesetében, a sérültek száma 39. Orbánnak talán Varga Mihállyal kellene elbeszélgetnie, aki kitüntette a buszos társaságot, és csak azután mondania bármit is. Sőt, a legjobban azt tenné, ha valóban imádkozna, a négy fal között, és hitének megfelelően járna el, nem pedig politikai hasznot húzna emberek halálából.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Én nem gondolom, hogy a magyar hatóságok csak O.V. "utasitására" vártak egy ilyen tragédiánál. Valóban meg kell szólalnia ilyenkor az ország első emberének, csak nem mindegy hogyan... Egy kis szerénységgel részvétet nyilvánithatott volna, bejelenhette volna, hogy valamilyen "tartalék alapból", vagy a miniszterelnöki "keretből" annyi pénzt biztositanak, amennyi szükséges az érintettek hazaszállitásához, a hozzátartozók helyszinre viteléhez, szállásához és "kérte" volna a magyar hatóságokat -- ami persze egyenlő az utasitással -- az ügy teljeskörü tisztázására. Azt ugye senki sem gondolhatja, hogy annak idején az árvizi védekezés is azért volt sikeres, mert O.V. a gáton volt?!
Igen, ott kell lennie egy "szemle" erejéig, de nem szabadna ugy tennie, mintha ő háritotta volna el... u.ez vonatkozik erre az igen szomoru eseményre. Nyilván akadnak "bénázások", de ezeket csak az ott lévő szakembereknek kell megoldani, ők értenek hozzá, nem O.V.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
És lepottyant a mobil :) Bocs. Ezt a gondolatot majd holnap írom meg ... jó éjt.
Cefi
@glorianna: @Edmond Dantes: @Horizont: @bakegya: @egyvandor: @wagabund: @karma1: @papa.49: @bakcsubakka: @szép új világ: @Yoda69: @Lepényleső: @eszegfu: @eugen4402: @Grafix69: kolozsvaros.com/2017/01/23/ezert-rekedt-hangon-rangatozva-keresed-az-onigazolast/
eszegfu
@Cefi: O.V. beszéde annak "fényében" hangzott el, hogy Lámfalussy volt az "euro atyja", vagyis a neves közgazdász, bankár hitte, hogy az egységes Európának összefogásra van szüksége, melynek egyik láncszeme az egységes pénz "megteremtése". Nem állitom, mert nem tudom, hogy egy "keleti nyitás" rossz lenne...de kérdezem: Kina már nyitott felénk, mert tele vagyunk olcsó, és gyenge minőségü áruval (akár a ruházatot, akár az élelmiszert nézem), a magyarok mivel nyitnának feléjük, milyen termékkel, vagy szolgáltatással, ami az ő olcsóságukkal versenyképes lenne?! Az is világos: próbálkoznunk kell, mert e nélkül sohasem tudjuk meg lesz piacunk keleten, vagy sem. A Magyar Kereskedőházat pont ezért hozták létre 2014. januárjában, mely a "fióktelephelyek" létrehozásán kivül nem igazán "produkált", hiszen nélkülük is évek óta az exportunk valamivel több, mint az importunk, tehát egyensulyban van. Hozzáteszem még, hogy exportunk fő "huzóereje" a jármü összeszerelés (Suzuki + Audi). Összességében O.V. beszéde számomra egy "zavaros álom" kifejezése.
glorianna
@Cefi: Nem inkább ezt akartad idehozni?
kolozsvaros.com/2017/01/22/szamomra-tegnap-nem-az-a-nap-volt/

Egyébként a tegnapi beszéd is alátámasztja, hogy nincs benne tartás. Hogy miként tudott pártja - majd az ország - élére vergődni, fogalmam sincs. Azt látom, hogy nem odavaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.