Az egész országot megrázta az a veronai buszbaleset, amelyben a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium 16 diákja és tanára vesztette életét péntek éjszaka. Az eseményekre a magyar hírességek is reagáltak, közülük többeket mélyen megérintettek a történtek. Többek közt Szabó Zsófi színésznő, Tóth Vera énekesnő, Rubint Réka, Hajdú Péter és Sebestyén Balázs műsorvezetők is részvétüket fejezték ki. 

Liptai Claudia Facebookján emlékezett meg az áldozatokról: 

Felfoghatatlan. Szülőként döbbenten, összetört szívvel állok. Mosolygós fiatal lelkek akik előtt ott volt az élet. Hányszor sírt anyukám és kiabált velem amikor később értem haza mint ígértem. Mennyire nem értettem a félelmét. Aztán felnőtt fejjel és később anyaként már tudtam mit érezhetett minden ilyen alkalommal. Ami tegnap éjszaka történt olyan tragédia ami a legszörnyűbb. Szülőnek eltemetni gyermekét. Sajnos láttam közelről ilyet a családban is. Nincs rá enyhítő gyógyír. Nem segít a simogatás sem az idő. Nem segít az sem, hogy most írok róla. Remélem nem bántok senkit vele de az együttérzés is az ember sajátja. Rövid időt kaptak ők, nyugodjanak békében 

- írta a színésznő.

Megrendülésének adott hangot Geszti Péter is, aki úgy döntött, megszokott vasárnap reggeli műsora a Sláger FM-en kegyeleti okokból elmarad.

Kedves Hallgatók! Most vasárnap délelőtt a GPS helyett csak zenék fognak szólni a Sláger FM-en. Mert ezúttal nincs helye poénnak, retro időutazásnak, mi-lett-volna-ha játékoknak, nincs helye csipkelődésnek, sőt szavaknak se nagyon. (...) Kétgyermekes apaként különösen megrázott ez a tragédia, és elképzelni sem tudom, milyen lehet ebben érintettnek lenni. Csak egyet tehetek: ma hallgatok, és félárbocra eresztem a szívemet.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Ott a legmélyebb a víz, ahol a legcsendesebb"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.