erzsébet-utalvány, szép kártya, egyesülés

Összeolvadhat az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya, köszönhetően az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének – írja a tőzsdefórum.

A két társaság szándéknyilatkozatot írt alá annak érdekében, hogy a béren kívüli juttatások legkedveltebb elemeit a munkáltatók a lehető legegyszerűbben tudják biztosítani.

Egyesülhet a SZÉP kártya és az Erzsébet-utalvány

Arra törekszenek, hogy egy közös, új platformot alakítsanak ki, amely együtt biztosítaná a több zsebes Erzsébet-utalvány Plusz kártyát, a SZÉP Kártyát, valamint a pénztári szolgáltatásokat a munkaadók és a munkavállalók számára. Azt mondják, az együttműködés egyedi cafeteria-megoldást garantálhat, aminek első haszonélvezője a két társaság több mint 2,5 millió ügyfele lehet.

A magyar munkaadók az elmúlt években több mint 500 milliárd forint értékben rendeltek Erzsébet-utalványokat, amelyeket mintegy 2 millió ember használ rendszeresen. A piacvezető utalványforgalmazó 2017-ben is forgalmazza Magyarország legnépszerűbb utalványait: az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalványt. SZÉP kártyából eddig több mint 187 000 darabot bocsátottak ki, amelyekkel tavaly 12 milliárd forintos forgalmat realizáltak. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"egyedi cafeteria-megoldást garantálhat, aminek első haszonélvezője a két társaság több mint 2,5 millió ügyfele lehet."

Pontosítok: egyedi cafeteria-megoldást garantálhat, aminek első haszonélvezője a két társaság...
cs.n.
"A magyar munkaadók az elmúlt években több mint 500 milliárd forint értékben rendeltek Erzsébet-utalványokat, amelyeket mintegy 2 millió ember használ rendszeresen."
Az az elmúlt években volt. Most meg most van, 2017 január. E hónaptól kezdve ugyanis vajmi kevés munkáltató osztogat böskejegyet.
cs.n.
"A 14 hónappal ezelőtt bevezetett Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus cafeteria-kártyából több mint 860 000 darabot rendeltek már a munkaadók."
Én is kaptam 14 hónappal ezelőtt. De most akár le is húzhatom a klotyón, mert többé egy fitying se jön rá.
Erre az összeolvadásra szvsz. pont azért volt szükség, mert önállóan már nem tud működni az Erzsébet-biznisz. Érdekes, hogy a nagy lelkendezés közepette azt elfelejtették megemlíteni, hogy kivezették szinte mindenhol. Ehelyett a múlt évek "sikertörténetéről" áradoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.