A Független Kisgazdapárt egykori vezetője 84 évesen, otthonában hunyt el vasárnap reggel. A korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter legutóbbi szerepléseiből szemezgettünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Horn-kormány idején Torgyán József számos tömegrendezvényen emelt szót a ... A kisgazdapárt nélkülem olyan lenne, mint a vőlegény szerszám nélkül. ...
Eladott Ország
mno.hu/nagyinterju_magazinban/torgyan-kinyirt-a-fidesz-ezert-maradtam-eletben-1338816
"Tizenegy éve mondta: „Szent István országában rablók és pribékek dúlnak, a rendszerváltás után 15 évvel sikerült még az állampártinál is rosszabb viszonyokat teremteni. Mária országának tiszta hitvilágát az olajszőkítők, milliárdokat sikkasztó brókerek és postabanki machinátorok, autópálya-tolvajok rablóerkölcsei váltották fel. Romokban hever az egészségügy, az oktatás, a kultúra és a sport.” Változott valami?
– Azt kell mondanom, szinte félelmetesnek találom, hogy mennyire nem tévedtem a jövő megítélésében tizenegy évvel ezelőtt."
Manhattan
Nem vette komolyan a politikát. Az ülésteremben mondta Horn Gyulának, hogy monnyon le! Aztán együtt mentek ebédelni... Nyugodjon Békében !
nezelodo
Hát nem tudta a Torgyán rávenni Orbánt, hogy ajánlja fel az országunkat Szűz Máriának. Orbán inkább megtartotta saját magának.
Ludmilla
mint politikust,nem szerettem,de mint kiváló humorú embert,annál inkább...sziporkázó egyéniség volt,valóban,halálával egy rendszer ért véget...Béke poraira..
eszegfu
@Ludmilla: Ahogy irod! Politikusként "kivert a viz" tőle, amikor viszont már nem politizált aktivan nagyon kedveltem én is a humoráért. Emlékszem, amikor megkérdezték: festi a haját? Ő meg azt válaszolta: én nem, Mariskám festi.
nyanya001
A Horn-kormány idején Torgyán József számos tömegrendezvényen emelt szót a ... A kisgazdapárt nélkülem olyan lenne, mint a vőlegény szerszám nélkül. ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.