Olyat, hogy neki személyesen bármi köze lenne a 4-es metró beruházáshoz, csak olyan ember állíthat, aki bedrogozott vagy csak egyszerűen hazug – mondta Horváth Csaba, szocialista fővárosi képviselő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Hangsúlyozta, szerinte Lázár János az Orbán kormány leghazugabb minisztere.

Amikor Tarlós István átvette a fővárost, 370 milliárd forint értékű volt a metróhoz köthető szerződésállomány. Ez a Fidesz favoritja idején több mint 80 milliárd forinttal drágult, vagyis a keret 450 milliárdnál is többre növekedett

- mondta a politikus, majd hozzátette: a most zajló folyamat azért is árulkodó, mert időhúzásra játszik a kormány, és már most látszik, hogy a korrupciós kampányt egészen 2018 utánig akarják elhúzni. Ha a Fidesznek nem lenne rejtegetnivalója, már rég nyilvánosságra hozták volna az OLAF jelentést – vélekedett Horváth, aki szerint Tarlós István "töpörödött jellemmé vált".

Amikor ugyanis megválasztották, hózentrógeros, keménylegény formát mutatott, most pedig Orbán Viktornak pitizik, mint egy pincsikutya. Nem lenne neki jobb, ha a budapestieket szolgálná?

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Lehet hogy hazug de az biztos hogy a országban ő a legeredményesebb képviselő.
Egyedül 30 milliárd veszteséget okozott a városának, és becsületére legyen mondva elintézte hogy az ország ez közösen fizesse ki, ráadásul több mint 100 milliárdot intézett látványberuházásokra, de jelenleg is 50 milliárdos beruházás folyik.
Arra is büszke hogy a városában legkisebb a munkanélküliség a vidéki városok között, hiszen a 23 ezer munkaképes korú emberből 8 ezeren például Szegedre járnak át dolgozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@quadrocopter: Még cinikusan kioktatta az újságírót, hogy (nem tudom szószerint idézni) mit jelent magyarul az, hogy az idén?! Valószínűleg tisztában volt vele, hogy milyen orbitálisat hazudott!
prime777
@Eladott Ország: Amit ez egykori román diktátorról írtál az igaz.
Viszont ma más világ van.
Ráadásul uniós tagként sem tehetné a nép azt amit.
De mondok még durvábbat.
A románok jó része visszasírja azokat a nemzeti időket.
Az orbán imádók is szeretnék az egykori Románia urát.
Ilyen világban élünk,és ez lesz még rosszabb.
Ne álmodozz,hogy ezeknek egy haja szála is meggörbül.
Tanultak ezek mindenből és mindenkitől miket nem szabad elkövetni.
És tele van az ország az ilyen csúszó-mászó férgekkel mint a bringás és társai.
cikicakk55
@tothjani: Én Hódmezővásárhelyen élek és a belváros tele van a rikító színű közmunkásoknak szánt fényvisszaverős mellényben dolgozó emberekkel. Kb 5-6 fős csoportokba verődve sepregetnek,szedegetik fel a szemetet, Próbálnak valamit elérni a jéggé fagyott utakon. Az biztos,hogy tavasszal gyönyörű a belváros,szépen elrendezett virágok színpompás kavalkádja jó kedvre deríti az embereket.Ám ha belegondolok,hogy ezért a szépségért a közmunkások napi 8 órát dolgoznak,havi 58.000ft-ért,akkor már nem annyira szívet melengető a látvány.Így könnyű azt írni,hogy a munkanélküliek száma felére csökkent.persze,mert az egyik része külföldre megy és azt itthon beszámolják a munkavállalók közé.Egy jó nagy részük kiesik a munkanélküli szférából,így nincsenek nyilván tartva,az az eltűntek. nem dolgoznak,de nem is munkanélküliek.Fényevők! Jobban mutatna ez,ha ezeket az embereket egy cég alkalmazná,rendes átlag fizetéssel, és mindennel ami ezzel együtt jár.Van annyi munkanélküli,hogy lehet rájuk céget alapítani.Elég ha 2 kertész van köztük és a többi csak segédmunkás.A sepregetést finanszírozhatná a tisztasági karbantartók cége.Szóval lehetne normális statisztikai számokat is kimutatni,csak az igazság nem olyan amit ötömmel szellőztetnének.Így marad,az,hogy Magyarország jobban teljesít.nincs már munkaerő hiány,inkább munkanélküliség van. Az újság lapjai bár mit elbírnak.
kukac50
Lázár arról nem beszélt,hogy Ők fejezték be a metró építést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.