Sarka Kata még pénteken tette közzé Facebook-oldalán, hogy egy időre elvonul. Sikerült is: a celebnő kereken egy napot töltött a számítógépétől távol.

 Tegnap a Facebook-mentes napomon a hírfolyam böngészése helyett inkább aktívan töltöttem az időt és sokat olvastam.Ti mivel töltöttétek a napot? Kommentben várom a képeket és a beszámolókat! #facebookmentesnap #jolesettalazitas #sarkakata

- írta ki közösségi oldalára Kata, akit rajongói nagy örömmel fogadtak a hosszú hiátus után.

Kata korábban úgy fogalmazott, hogy az állandó online jelenlét hátránya, hogy az élet apró örömeit nem vesszük észre. Ez főként a közszereplőkre igaz. Ezért döntött úgy, hogy elvonul, és az offline életére koncentrál majd – kereken egy napig.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hányingerem van ettől a csámpás ribanctól
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Búbánatos zimankórós, kell evvel a családdal foglalkozni?
magyarbakancs
@eszegfu: Mond meg nekem ,hogy ez mért hír .hogy Sarka Kata asszony mit csinál?
Leírhatnám a monitor bele vörösödne amit gondolok az ilyen ...
eszegfu
@magyarbakancs: Igazad van, de erre én sem tudom a választ!:) Engem csupán azért "bosszant" és azért irok, mert ugy irnak a hirekben róla, mint aki milyen "talpraesett üzletasszony"! Pontosan olyan tehetséges + szorgalmas + nagy munkabirásu, mint Mészáros... és közben mindegyik elalél saját magától, nem látják be, hogy mig Sarka Hajdu révén, addig Mészáros O.V. révén lett gazdag, hires és
"celeb". Nekem ez az indokom.
magyarbakancs
@eszegfu: Sikeres nem tudom de engem és gondolom sok mást sem érdekel más ember magán nyöszörgése és kavarása.Oldja meg a dolgokat és ne tegye köz szemlére a magán életét.
Ez a ...
eszegfu
@magyarbakancs: Azért ne "mérgeskedj" nagyon... még rám se!:))
magyarbakancs
@eszegfu: nem rád vagyok mérges csak ezek a dolgok bosszantanak,hogy van újság író ki meg írja és fogadó képes kereslet,hogy ezt meg valaki megveszi és el olvassa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok