A TASZ látja el annak a férfinak a jogi védelmét, aki korább menekültellenes kormányzati plakátokat festett le a kampány idején. A bíró szerint neki kéne bebizonyítania, hogy véleményét nem tudta máshogy kifejezni, ezért elsőfokon pénzbüntetésre ítélte. A szervezet szerint vészjósló üzenetet küldött a bíróság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A gránitszilárdságú alaptörvény nem tartalmazza az állampolgár jogait?
Ja bocs, az a Magyar Köztársaság Alkotmányában volt...
Na ugye...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Igaza van a bírónak. Köztudott, ma Magyarországon bárki ki fejezheti szbadon a véleményét. A Tv, rádió, a sajtó teljesen szabad és ezek a médiák bármikor hangot adnak az ellenzéki érzületnek úgy, hogy az mindenkihez eljut. Persze, ha mindez nem elég, bármikor nyugodtan lehet plakátot kiadni, akár óriás méretűt is. Nem is értem a TASZ pattogását.
Lepényleső
Elméletben a veleszületett alapjogát kell a vádlottnak bizonyítania? Remélem az ítész úr sem
kap kevésbé karakteres ítéletet saját ügyében,amit majd lefolytatnak,ha nem itt,akkor a mesében.
Béla333
Milyen érdekes, hogy amikor a Kétfarkú kutyások plakátjait tépkedték akkor senkinek nem kellett igazolni, semmiféle jogát, a rendőrök nem álltak lesben a plakátok mellett, hogy elkapják a rongálókat, mint a migráncsos kormány plakátoknál!
Ugye plakát és plakát között vélemény és vélemény között is micsoda különbség van?!
Tovább megyek: tolvaj és tolvaj között is különbség van, attól függően, hogy melyik párt tagja lop. Van jó tolvaj is és rossz oldali tolvaj!
Diliház!
Pergető
Micsoda skandalum! Nem törhetem be a szomszéd ablakát, pedig csak a vélemény nyilvánítási jogommal szeretnék élni, mert nem kedvelem!
nevemnick
A gránitszilárdságú alaptörvény nem tartalmazza az állampolgár jogait?
Ja bocs, az a Magyar Köztársaság Alkotmányában volt...
Na ugye...
Pergető
@aremy: Csak rámutattam az abszurdra! Tiltakozz, tüntess, de nem kéne rongálni! Értem ide kétfarkúék plakátjait is. Őket is ez a jog védi!
Nem kedvelem őket, de elvárom, hogy keményen járjanak el a plakátjukat tépkedőkkel szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.