Polgári engedetlenséggel tagadná meg az adófizetést egy budapesti férfi, és ezt az adóhivatalnak is jelezte. Azt írta, egészségügyre és oktatásra fizeti az adót, nem helikopterutakra és politikusok rokonainak magánszámlájára. Akár bíróságra is menne ezért.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Szarházi tetvek vezetik az országot. Szarházi tetvek tartják őket hatalmon. Szarházi tetvek szavaznak rájuk. Szarházi tetvek védik őket, és tapsikolnak nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@jankó321: Továbbá tisztálkodó szereit, gyógyszereit, váltás ruhát, fehérnemüt kb. 30 napra!
jankó321
Bocsánatot kérek mindenkitől, de az előbb valamiért csak a fele ment át!
Így biztosan érthetőbb! Tehát:

Tisztelt Adózó Állampolgár!

Tényfeltáró levelét nagy meghatottsággal és könnyes szemmel olvastuk.
Egyúttal kezdeményeztük az Ön által elénk tárt ügy azonnali teljeskörű kivizsgálását. Kérjük a vizsgálat mielőbbi megvalósulásának érdekében, 2017. febr. 06. napján 13:00 órakor jelenjen meg a budapesti xxxx utca xx. cím alatt található hivatalunk x emelet xx ajtó.
A vizsgálat pontos, végrehajtható elvégzése érdekében hozza magával:
1. Személyazonosságot igazoló iratát, (személyi ig.. vagy a jogosítványát, esetleg útlevelét)
2. Lakcím kártyáját.
3. Adókártyáját (amennyiben vállalkozó, a vállalkozói igazolványát, a cégbejegyzést igazoló cégbírósági dokumentumot.)

4. Az utolsó 5 évben készült adóbevallását, az elszámolt tételekről szóló számlákat, pénztárbizonylatokat és egyéb kedvezményről szóló dokumentumokat!!!

Az ügyének minél gyorsabb kivizsgálása érdekében a mellékelt befizetési bizonylaton szereplő, -408 000ft-, azaz, négyszáznyolcezer forint ügyintézési bírságot a levelünk kézhezvételétől számított 8 munkanapon belűl befizetni sziveskedjék, ellenkező esetben intézkedéseket foganatosítunk a fent jelzett összeg végrehajtással történő beszedésére.

Figyelem felkeltő levelét nagyon köszönjük, egyben bízunk az Ön által feltárt ügy gördülékeny és gyors lefolytatásának érdekében a személyes megjelenésére és teljeskörű segítségére.
(Az idézésre a távolmaradását csak kivételesen indokolt kórházi igazolást tudunk elfogadni, ellenkező esetben előállítást is foganatosíthatunk Ön ellen.)

Dátum: 2017. január. XX. napján
Üdvözlettel:
NAV
quadrocopter
Igaza van az embernek, egy mocskos, aljas, tetves, szarházi parazita ocsmány féreg gyülekezet annyit vesz el az adókból és oszt szét a cmbik között, amennyit nem szégyel!
A mészárosok luxusban, a többi meg boldoguljon, ahogy tud!
cikicakk55
Nagyon szurkolok ennek az embernek a kitartáshoz. Bátor cselekedetet hajtott végre.Sajnos az utóbbi 27 év nem azt bizonyítja,hogy ebben az országban a népnek,,illetve az éppen hatalmon lévő párt ellenzékének,soha nincs igaza,nem fogják elviselni a viselkedését.Valami kifogást úgy is találnak,amivel ellehetetlenítik.Ő azt írja,hogy legfeljebb ki megy külföldre. Addig tegye,még megtudja tenni.Ezt a harcot,mint Magyar állampolgár külföldről is folytathatja. legalább is remélem.Jó lenne,ha ebből egy komoly média botrány keletkezne,amit a külföldi sajtó is felkapna és végre meglátnák,hogy nem is szárnyal ez a kis ország úgy,ahogy próbálják kifelé mutatni.Attól tartok ez az Úr is úgy végzi,mint a fekete ruhás ápolónő.A támogatói ahogy szorul a hurok a nyakán,úgy hátráltak ki mögüle,egész addig még magára maradt,most meg se munkája,se pénze.
quadrocopter
@Cefi: A Primitívus Enciklopedicus szép gyűjtemény a bégető génhalmazokról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.