Meghosszabbították a Vizoviczki László és 32 társa ellen csalás miatt indított büntetőper hétfői tárgyalási napján az elsőrendű vádlott házi őrizetét. Vizoviczkit a Magyar Nemzet kapta el egy rövidebb interjúra a tárgyalás egyik szünetében.

Vizoviczki: ha egy durvább krimit látok a tévében, elkapcsolok

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Vizoviczki a lapnak azt mondta, egyszer szállt be az egyik üzletébe Portik Tamás 4 millió forinttal, ám mikor illegalitásba vonult Portik, a pénzt visszaadta neki Vizoviczki. Szerinte ez volt az alapja annak, hogy őt összemossák a vállalkozó köreivel.

Portik Laborc Sándorral (2007-2009 közt a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetője) való találkozása miatt pedig a 2010 utáni kormányoldalon lett igény, hogy Portikot és körét a baloldali kapcsolatok miatt felszámolják.

Aztán a nyomozás során kiderült, hogy egy darab baloldali vagy Portikhoz köthető kapcsolatom sincs. Ellenben a jobboldalon számos jó kapcsolatom van. De akkor már nem lehetett visszakozni, az ügy elindult, nagy médiafigyelmet kapott, és abban a színben tüntettek fel, hogy én erőszakkal szereztem szórakozóhelyeket. Egy embert mutassanak, akitől így szereztem!

A híres videó, amin Vizoviczki több biztonsági őrrel vonul a Váci utcában, az úgy keletkezett a fővádlott szerint, hogy őt megfenyegette a riválisa, és folyamatosan kamerával követte. Ezt elégelte meg, a rendőrség segítségét kérte, a hatóság engedélyezte számára a biztonsági őröket.

Vizoviczki szerint ő tisztességesen szerezte minden üzletét, az pedig, hogy bűnözőként van elkönyvelve, az a Váci utcai riválisának és az általa fizetett pár nyugdíjas nyomozó áskálódásának köszönhető.

Pedig én bűnözőket még a tévében sem nézek. Bárhogy is állítanak be, én egy vallásos ember vagyok. Ha egy durvább krimit látok a tévében, elkapcsolok.

- nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Vizoviczki László.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mert unja a krimiket. A valóságban szereti csinálni.
Szókrakész
"Pedig én bűnözőket még a tévében sem nézek. Bárhogy is állítanak be, én egy vallásos ember vagyok. Ha egy durvább krimit látok a tévében, elkapcsolok."

Itt látszik meg, hogy az, aminek tartják.

Kicsit túltolta a Teréz Anya szerepet.
Eladott Ország
"A Fidesszel üzletelő Vizoviczki, aki azzal zsarolta a Fideszt, hogy ha nem engedik házi őrizetbe, pofázni fog és az állampárt viselt dolgairól mesél majd széles nyilvánosság előtt, immár elérte célját és kussol. Polt pedig nem találja a Kubatovnak címzett levelet és képviselői kérdésekre válasz helyett hazudozik. Gazembereket rejteget és életben tartja a megbízóit, hálásan köszöni saját pozícióját és felesége sokmilliós fizetését Matolcsy szárnyai alatt. Nem csodálkozom, hogy nem érte meg Poltnak vádalkut kötni az alvilág urával, hiszen még így sem gördülékeny a fideszes bűntársakat tisztára mosni. Ezért aztán írjuk ezt is a többi mellé. Polt Péternek köszönhetően nem derülhet ki, hogy ebben az országban a nép választottjai hogyan és milyen mértékben vannak összefonódva bűnszervezetben elkövetett csalással vádolt gazemberekkel. A fenti ábra szerint igen valószínűnek tűnik – de mivel nincsen független ügyészség ezért ilyet nem lehet leírni bizonyosságként ­, hogy Kubatov, Polt, Rogán és a többiek egyaránt üzlet­ és bűntársai Vizoviczkinek. Ezért kell ilyen hagymázas, átlátszó, aljas hazugságokkal menteni a menthetőt. Különben mind belebuknak. Egytől egyig. A legdurvább az, hogy a bűncselekmény sorozat, amiről szó van, nem múlt idő, hanem napjainkban is, ezekben a pillanatokban is zajlik. És addig nem lesz vége, amíg a Fidesz és Polt Péter a helyén van. Amíg 1­1,5 millió birka bégetve elhiszi, hogy eltűnt az a levél. Sőt, soha nem is volt ilyen levél."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.