A napokban jelent meg a Magyar Rákellenes Liga legfrissebb kampányvideója, ami sokaknál nagy felháborodást váltott ki. A kisfilm főszereplőjét bűnösnek monda ki a bíróság, mert nem mozgott eleget és sokat dohányzott, ezért az ellene hozott ítélet: rák!

Bocsánatot kért a Magyar Rákellenes Liga a reklámfilmje miatt

Jelenet a filmből

A felháborodások kapcsán a Liga elnöke, Bittner Nóra a Tv2-ben azt mondta, egyáltalán nem érti a negatív reakciókat, ő nem érzi bántónak, sértőnek a filmet. A mostani, Bittner által jegyzett közleményben viszont azt írják:

„Bocsánatot kérünk mindazoktól, akiket megbántottunk kampányfilmünkkel. Nem szerettünk volna megsérteni senkit, semmiképpen nem volt célunk a gyógyult és jelenleg küzdő betegek támadása. A Magyar Rákellenes Liga 26 éve a daganatos betegekért küzd és ez így lesz a továbbiakban is. A filmet levettük a honlapunkról és a facebook oldalunkról is."

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Így utólag, nyomás hatására levették azt az aljas reklámot. Sajnos késő (mert meg sem kellett volna csinálni) olyan károkat okoztak amit már nem tudnak jóvá tenni. Ne csodálkozzanak ha nem nekik adjuk azt a nyomorult 1 %-kot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
Év végén halt meg a 3 éves unokahúgom leukémiában! Erre a szörnyű tragédiára mit mondanak a film készítői és a Rákellenes Liga vezetői? Én azt mondom, hogy takarodjanak abba a szemét, rohadt kurva anyjukba a mocskos, érzéketlen, hozzá nem értő állatjai! Remélem valamelyikükkel sikerül találkoznom...
nezelodo
@karma1: Elküldeném legalább látogatóba egy olyan intézménybe őket, ahol 5-15 éves gyerekek kopaszon kemó kezelés miatt rettenetes állapotban vegetálnak, nekik milyen bűnt rónak fel ezek a kormányszócsövek? Mert biztos vagyok ez esetben is olyan volt a vezérelv, mint a cukorbetegségnél, maga tehet róla, rosszul táplálkozik, vagy azért él az utcán, mert neki az tetszik, vagy azért nem eszik reggel a gyerek, mert úgy szokta meg! Ismerjük ezeknek a "keresztényeknek" a sommás ítéletét, de majd építünk nekik stadiont és egészségesebbek lesznek!
lampa laz
A minimum, h ez a toprongyos pi-csa lemondjon ezek után.
szaboria1
Nem értem a mai reklám készítőket miért nem szóltak, hogy ez durva reklám lesz. Sajna itt is a pénz játszik közre. Biztos egy kis senki reklám készítők vállalták el a reklám elkészítését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.