Úgy tűnik, nem csak a kormányzat által vizionált "álcivilek" szerint érné meg népszavazásra vinni a budapesti olimpia ügyét: még az Olimpia 2024 egyik reklámarca is úgy értékelte, helyénvaló a kezdeményezés.

Kemény Dénes, a vízilabdázók háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya reklámvideón és óriásplakáton is hirdeti a budapesti olimpiát:

 Veiszer Alinda Hír Tv-s műsorában ugyanakkor azt mondta:

Én azt gondolom, hogy az tisztességes, hogyha van népszavazás, az időzítés az nem tetszik, tehát a harmadik negyed között még nem szoktak szabályt változtatni egy mérkőzésen.

Egyébként már korábban, októberben is próbáltak népszavazást kezdeményezni, de azt a Nemzeti Választási Bizottság furcsa indoklással leszavazta.

A Momentum Mozgalom néhány nap alatt közel 50 ezer aláírást gyűjtött össze az olimpiáról szóló fővárosi népszavazás kezdeményezéséhez.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@1magyar: Már hogyne fizetné! Sőt! A vidékre szánt pénzek is Budapesten lesznek befektetve, ugyanaz történik, mint a tanyaprogram történetében! Budapesten, többek között Rogán kerületében piac felújításra meg a csoda tudja mire költötték annak keretét! Vidékieknek a munkájára és a pénzére van csak itt szükség...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Mirabilis: - Elvtárs! Rajta vagyok a párttagok listáján?
- Rajta.
- Ki tudna törölni?
- Ki.
- Jó, de úgy hogy ha fény felé fordítják a papírt azért látszódjon, hogy rajta voltam.
papa.49
Mint ,,az ablakos tótnak a hanyatt esés,, úgy hiányzik nekünk a olimpia!!!
Aki Én
@Pergető: A szerelmed elment a náthásba az elbukott népszavazás után? Nem, sőt lenyomta az előre remélt sikerpropaganda szöveget. Na az a qrva beteg, meg akik ezt nem látják.
Egyébként nem az ,,álcivilek" akarnak népszavazást, hanem a sok ezer ember, akik eddig is aláírták, és a sok millió, akik elmennek majd szavazni.
Gondolkodj ember, szerinted miért fosnak ettől a népszavazástól? Ez pont olyan, mint a vasárnapi boltzár. Ha összejön az aláírás, hirtelen történik valami, és úgy tesznek mint Róma.
De addig is még belefáj nekünk néhány milliárdba.
Pergető
@Aki Én: Nézd! Semmi baj a kezdeményezéssel, bár magam olimpia párti vagyok. Ha összejön a szükséges aláírás, felőlem népszavazhatunk. Meggyőződésem, hogy a többség olimpiát akar, de ne jósolgassunk. A puding próbája az evés!
Aki Én
@Pergető: Látványos fordulat, ez már szimpatikusabb hozzáállás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.