A pár hete még a „világ trónjának bitorlójaként” jellemzett USA egycsapásra követendő, mi több, számunkra felhatalmazást biztosító példává magasztosult Donald eljövetelével nemzetvezetőnk fejében, retorikájában. Amíg az előző amerikai adminisztráció lépten-nyomon felhívta figyelmét arra, hogy országában csúcsra jár a korrupció, és lépni kellene ellene, addig Orbán nem találta sem őket, sem véleményüket kompetensnek, sőt elítélte a szerinte az országunk belügyeibe való beavatkozásnak vélt intelmet. Most azonban, hogy Orbán tengerentúli alteregója azt hangoztatja, ami belefér a hazai rezsim terveibe, egyszeriben egy nagy nép Isteni kinyilatkoztatásaként sugallja a megnyilatkoztatásokat hívei felé a miniszterelnök.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

huKKK
A varosi kurir vedelmeben emelnek szot.
Nem szabad rajuk haragudni azert mert hazudnak, csusztatnak, tuloznak Orbannal es Tramppal kapcsolatban
Joszandekbol teszik.
huKKK
@Manhattan: Morcosan is aranyos.
Meg volt beszelve.
papa.49
@Manhattan: Utálja mint a szart, viszont a bankszámláját IMÁDJA, van ilyen kis hazánkban is, aki a ,,bukszához,, ment feleségül!!!
huKKK
Fonok, maga a pénzügyekhez jobban ert mint a mediahoz.
Ami amerikaban mukodik, itt nem biztos.
Onre azert is szukseg van, hogy lassuk, ez demokracia, nem diktatura.
Lajos bacsi maga szamomra a szorgalom mintakepe es a demokracia g. pontja.
huKKK
@papa.49: Hello!
Itt orbant es trampot kellene anyazni, nem tramp feleseget.
Igy meg Simcska urtol sem fogja megkapni a mozgobert, mert erre meg o is kenyes, hogy a penzeert azt kapja ami szeretne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.