Egy embert kirúgtak, a megbízott főszerkesztőt pedig leváltották a Veszprémi Naplónál, a lapban január 17-én megjelent antiszemita vicc után indított belső vizsgálat után.

A hírt a lapot kiadó Pannon Lapok Társasága (PLT) közölte az MTI-vel kedden délután. Hozzátették: a vicc megjelentetése egyéni akció volt.

A lap főszerkesztője január 24-i kezdettel Néző László lett.

A PLT közleményében tudatta: elnézést kérnek minden olvasójuktól "a kiadó szellemiségével, elveivel és moráljával teljes mértékben összeegyeztethetetlen közlés miatt."

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ezek után majd mindenki nagyon óvatos lesz, lehet, hogy ez is volt a cél. Nem kell várni valódi híreket a lapcsopottól, folytathatják a kora Kádári elégedett pártirányította esemény követést.
Eladott Ország
"Nem marad ki az összkormányzati jajveszékelésből és a nem kormánypárti honfitársaink elleni hergelésből a propagandagépezet sem. Ez lényegében természetes is, hiszen azért fizetik őket, hogy az aktuálisan kiadott jelszavak köré szövögessék a történeteiket. Ha migránsozni kell, akkor migránsoznak, ha kell zsidóznak, ha Merkelt kell szidni, akkor azt teszik, ha be kell fogni, mert úgy tűnik, hogy mégsem most fog megbukni a német vezető és mégsem ártana jóban lenni vele, akkor kussolnak. Jól követhető, mi az éppen aktuális utasítás, mert kicsit sem misztikus módon az összes közpénzekkel vastagon kitömködött párthűségesnek egyszerre jut eszébe az aznapi igazság. Fokozódó gyűlölködésre – akár a keresztényi szeretet, a karácsony, húsvét, vagy bármi más jegyében – erősödő sopánkodásra, miért kerül sor, azt én nem tudom eldönteni, hogy ennek oka a valódi jövőkép teljes hiánya, egyszerű terelés, hogy ne szúrjon szemet senkinek az ország valódi állapota, vagy a nyüszítő félelem, hogy vége lesz egyszer a szabadrablás időszakának és akkor mindenkinek el kell számolnia az elmúlt években véghezvitt habzsi dőzsivel. Lehet, hogy egyszerre mindegyik ok igaz. Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani sem Bayernek, sem a hozzá hasonlóknak, de figyelni feltétlenül érdemes rájuk. Amikor elkezd változni a hangvétel, akkor tudhatjuk, hogy történt valami. Mert az is egy örök igazság, hogy csak a rágcsálókat kell figyelni. Ők érzik meg legelőször, hogy mikor kell menekülni a süllyedő hajóról."
nezelodo
Amúgy bájos a magyarázat, meg amire hivatkoznak: A lap "szellemiségével, elveivel és moráljával" ellentétes ami történt! Milyen is a lap szellemisége, és morálja? Olyan Magyar Idős, az éppen aktuális pártközpont irányelvei szerint? Eddig is se hús se hal volt a lap, évtizedek alatt megtanulhatták az alkalmazottak, hogy hány óra. Most rövid idő alatt megint volt két "óraigazítás". Szokjanak hozzá lesz még sokszor, de lehet, hogy a vekkert is kicserélik. Mi meg leszokunk az előfizetésről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.