Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emeltek vádat azzal az iskolás lánnyal szemben, aki testnevelő tanárára támadt Táborfalván – írja az ügyészség.hu.

A lány Táborfalván általános iskolába járt, amikor tavaly májusban testnevelés órán összeveszett az egyik osztálytársával. A testnevelő tanárnő a két lány közé állt, hogy megfékezze a verekedésbe hajló vitát.

Órán tépte a tornatanár haját a diáklány

A verekedő lány ekkor mindkét kezével belekapaszkodott a tanárnő hajába, és tépni kezdte. Leszakította a nő nyakláncát, fülbevalóját, és leverte a szemüvegét. Bár a tanárnő védekezett, csak a segítségére siető kollégája tudta megfékezni az őrjöngő diáklányt.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja a fiatalkorút, akinek bűnösségéről a Dabasi Járásbíróság dönt – tájékoztatott az ügyészség.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Néha nem ártana valóban egy - egy "makarenkói pofon", nem csak a diáknak, hanem a kedves ősöknek is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@lópicigáspár: Jó gyerek lehettél ! :-D
Nessy
Ezt anno egyszerübben oldotta meg a suli! Akkoriban még fehér harisnyát hordtunk, mi kicsik. Aki nem viselkedett, az ki lett térdepeltetve a katedrára, és amikor otthon jó anyám konstatálta, hogy koszos a két térdem, akkor jött a fegyelmező fakanál, amivel kaptam kettőt a fenekemre, utána megkérdezte, mit csináltam.
Egy idő után inkább leszoktam az óra alatti beszélgetésről, közbe csipogásról. A súgásról nem sikerült 12 év alatt leszokni, csak fejlődni, hogy ne vegyék észre. :-))
wagabund
képzelem otthon mit tesz a nagyival, ha nincs kolbász a paprikáskrumpliban? ha a mutterja megkérdezi mi volt a suliban, akkor lebasz neki egy maflást..-ez!
Pergető
Kell a tapasztalat is. Másképp hogyan hajtaná be a dugás árát az útszélen a kamionostól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.