Az egyházi oktatási intézmények felújítására 14,3 milliárd forintos forrás nyílt meg, ebből 23 intézmény újulhat meg, 13 ezer diák tanulhat jobb körülmények között - mondta az emberi erőforrások minisztere szerdán Esztergomban, az Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskolában tartott sajtótájékoztatóján. Balog Zoltán hozzátette: az emberierőforrás-fejlesztési operatív program második körében 90,5 milliárd forintos fejlesztés indul állami fenntartású iskolák felújítására.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az egyházi iskoláknak ""nyílt meg"", az állami iskoláknak pedig ""indul"". A ""nyílt meg"" az jelen idő, az ""indul"" pedig jövő idő--a magyar nyelv értelmezése szerint.
Csak számomra disszonáns ez? Melyik is a nagyobb foglalkoztató, hol található több diák? Melyik szektort kéne előbb támogatni? Már csak a létszámok okán is.
telegdilaci
Micsoda egy gazemberség,ilyen aljas patkány kormányt,a világi iskoláknak semmi! azokat a bűnöket,amiket a Magyar társadalom ellen elkövettek,a Jó Isten sem bocsájtja meg hiába öntik a pénzt a csuhásoknak! az Állami iskolákat meg odadobtuk a korrupt,semmit nem érő KLIK-nek!
Nessy
Dante Poklában egy új "bugyrot" készítenek pártunk és kormányunk nagyjainak! A Cocitus tava nem elég. Egyébként is ott illusztrisabb társaság van.
Ehhez kevés az imalánc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.