A csikorgó nevetéséről ismert spanyol komikus mondja meg a tutit a budapesti olimpiai álmokról. A mémvideót a NOlimpia mozgalom készítette. Naná, hogy megjelent egy hitleres videó az olimpiáról is "Csak az hiányzik, hogy valami idióta hitleres videót csináljon ebből is" – fakad ki a Führer abban a videóban, amely a NOlimpia mozgalom feltűnéséről szóló vezérkari tárgyalásokba enged bepillantást.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Pergető: Egyrészt nagyon jó ez a videó, másrészt borzalmas kombó a butaság és a humorérzék hiánya.
Az is ,,izgi", hogy neked mindenről a tanga,a melegek, az ánusz és a pride jut eszedbe, és mindig ezzel terelsz, ha nem tudsz érdemben válaszolni.
Hidd el, itt senkit nem érdekelnek a beteges vágyaid. Egészen addig elfogadható, amíg csak távolról szemléled a kisfiúkat. Ha viszont lefoglalják a merevlemezedet, akkor baszki közelről élvezheted a tanga szorítását. HA érted mire gondolok lúzer...
Cefi
@Pergető: Na mi a fasz van kis köcsög?! Hova tüntél kis szarházi munkásőr? Már válaszolni sem mersz te orbánszara? Én akkor is felrakom az adataidat, nem fogsz tudni eltűnni!
Pergető
@Aki Én: @Cefi: Azt hiszitek foglalkozok veletek? Vitaképtelenek vagytok, így átlépek rajtatok. Mocskolódjatok magatokba szerencsétlen lúzerek!
Aki Én
@Pergető: Ne má kis herceg. El ne told a bringát.
Pergető
@Aki Én: Mi történt hurutka? Benéztél valamit! Bringás Cefi haveroddal álljatok neki dühöngeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.