Eddig csak gyanú volt rá, hogy szervezetten trollkodják szét a kommentelhető posztok alatti threadet. Most már bizonyíték is. Ha megjelenik egy-egy nekik kelletlen poszt, lesznek alatta ilyen-olyan kommentek. Jobboldaliak, baloldaliak, ellenzékiek, kormánypártiak. Érdemiek, sértők, flamelők. Itt, a B1 blogon talán az ellenzékiekből lesz a legtöbb. Az elején. Mert, ahogy telik az idő, és egyre többen osztják meg a hírt vagy írást, esetleg felkerül az Index blogketrecébe változik a helyzet.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mindegy milyen néven kommunikál. Érdemi vita helyett személyeskedő szöveg. Tények helyett "alternatív tények". Lehet, hogy nem is kell "szervezni", neki ez a "véleménye", oszt jó napot!
Csak az a baj, hogy esetenként belesétálunk a csapdába, és próbálunk érdemi vitát kezdeményezni. Felesleges energia pocsékolás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
A Fidesz szervezi a trollhadsereget-így lesz brigásból pergető...

Elírás. Bringásból pergető.
Nessy
Mindegy milyen néven kommunikál. Érdemi vita helyett személyeskedő szöveg. Tények helyett "alternatív tények". Lehet, hogy nem is kell "szervezni", neki ez a "véleménye", oszt jó napot!
Csak az a baj, hogy esetenként belesétálunk a csapdába, és próbálunk érdemi vitát kezdeményezni. Felesleges energia pocsékolás.
Pálinkafőző Rézüst
@PJProby: sztem igen. Ezért írta amit írt... :))
És olvasd el @Nessy: -t is. Ott a válasz.
bencemacska
Vannak, akik azt hiszik, ha nevet cserélnek, más emberek lesznek.
DE: ne tessék elfelejteni: A STÍLUS MAGA AZ EMBER.
PJProby
@Pálinkafőző Rézüst: És komolyan mondod, hogy ilyen kakofóniát bárki is tud értelmeznI.
PJProby
@Nessy: Mit is gügyögsz? nem lehetne magyarul?
Szókrakész
"A Fidesz szervezi a trollhadsereget-így lesz brigásból pergető..."

Ki az a brigás?
karma1
@PJProby: Tudod mit? Te vagy a masik troll itt... Lehet, hogy te voltal "izo"... A cikkhez: @Nessy nem gugyog, tokeletesen leirja a velemenyet a cikkel kapcsolatban. @Cefi is koszoni, de O nem csak ma, hanem MINDIG gondolkodik!
Kepzeld, ezert is rakta be ezt a cikket.
bringas es pergeto ugyanaz a valaki, piti szokeszlettel, nulla aggyal ellatva, es latszik, hogy ezt a keveset kizarolag az itt kommentelok szetugrasztasara, hiteltelenitesre forditja.
Miutan kiszemelyeskedted magad, boffenthetnel ide valami erdemest is a CIKKEL kapcsolatba.
Cefi
@PJProby: Nem gondolkodtam. Hisz itt vagy te, szép vagy, okos, gondolkodsz mások helyett is, igy legalább tudod osztani az eszet. Taníts mester!
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: "Cefi
A Fidesz szervezi a trollhadsereget-így lesz brigásból pergető...

Elírás. Bringásból pergető. "

Ha valamihez hozzászólsz, előtte olvass efftás... :)))
Cefi
@Szókrakész: 18.51-nél a válasz. Mellékesen megjegyzem: ha valamihez hozzászólok, előtte elovasom a hozzászólásokat.
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: ...egyszerre bakker... :-))
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Benne vagyok. Nevezd meg a helyet, és az időpontot! :-))
Pálinkafőző Rézüst
@Cefi: a kaját is? akkor nem eszek mától, és 2 hét múlva ütközünk... :)))) Csak Újbuda jöhet szóba, én ebben elvakult vagyok.. :)
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Rege söröző?
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: U.i: vagy a volt kis tanyám, de az nincs már meg... :(((( Tehát marad a fentebbi...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Az a dodoka vo't...:o))))
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Ok. Jelezd hogy mikor.
Szókrakész
@Pálinkafőző Rézüst: Bunkókám!

Aki beküldi, vagy aki online terjeszti, annak kéne előtte olvasni!!!
Nem nekem.
nezelodo
@Cefi: Nincs ezen semmi csodálkozni való a bringakerék is pereg. Bőréből úgysem tud kibújni, érzékeny vagyok a korábban már olvasott szóösszetételek ismétlődésére, és még hál istennek szinte azonnal beugrik ki a gazdája. És ő se tud változtatni, azonnal tudható ki a "szerző", kiderül a stílusából. Attól persze nem kell tartani, hogy az irodalmi szöveggyűjteményekbe bekerül tananyagként, legfeljebb a Nemzetes Tankönyvgyár történelemkönyveiben láthatjuk viszont a szerzők által, tőle elplagizált szövegeit, baromságait.
Cefi
@nezelodo: Továbbá a fent említettre még az is jellemző, hány órától hányig van jelen. Tökmindegy milyen, és hány nickkel "szerepel".
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: millen dodoka??? :)
@Cefi: Telitalálat! :))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Mindegy, Aranyom,...:o))) (Azt a beirast eredetileg dodoka tette meg...:o))) csak aztan lett kritika targya a "brigas" pontatlansaga...:o))) Mindegy, nem erdekes,...:o)))
Nessy
hello hölgyek/ urak! Mit iszunk? :-))
Nagy Mária
@Cefi: Nem semmi a mai napja Bringásunknak! Most néztem vissza a napját, ezt csak teljes munkaidőben lehet csinálni. Vajon miben fizetik?
Nessy
@Nagy Mária: Én az állandóan a nép - nemzethy - keresztény gyökereikre hivatkozóknak vatikáni valutában fizetnék! ( Isten fizesse)
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: és de, olvassál... Értően, szövegértően...Tudom, nehéz ez néked, de próbálkozz, a kismacskának is összejött, hátha néked is...:)))))))
Cefi
@Nagy Mária: Miben fizetik? Korlátlanul és bármikor csontig nyalhat a gazdaállatának.
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: mikor is bunkóztalak le bunkó?? :)))
Szókrakész
@Pálinkafőző Rézüst: De érzékeny lettél hirtelen!!!
Az egód szenvedett kárt.
nezelodo
@Cefi: Elég kiszámíthatóan feszes a munkarendje. Egy ismerősöm a rendszerváltás után foglalta össze néhámy mondatban a szélyiségüket.
"Tudod mindig tudtuk ki jelent közülünk a munkahelyen, és most sem változott semmi, ma is ugyanazok jelentenek, ugyanazokat, csak most az új urainak, akik sokszor ugyanazok. Közös jellemzőjük, hogy a szakmai teljesítményükből sosem éltek volna meg".
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: nem, te vagy bunkó... :)))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: " és de, olvassál... Értően, szövegértően...Tudom, nehéz ez néked, de próbálkozz, a kismacskának is összejött, hátha néked is...:))))))) "
grincss
@Nagy Mária: Bringás-Pergetőnek nincs otthon net, hisz mindig munkaidőben írja ostobaságait!
Az is lehet, h más mutatja neki a betűket, mert nem tud írni (sem)!
Olvasni sem!
nezelodo
Ahogy végignézem a véleményeket, akkora reklámot csináltunk akaratlanul ennek a kaméleon kollégának, hogy belőle is lehet akár még konzul is, vagy nagykövet, mint a pityókás képviselőnkből. Neki még inni se kell hozzá... Ha meg meglátná a fő döntéshozó akkor biztos, dafke (Lovasbrényig).
Nagy Mária
@grincss: Persze hogy munkaidőben, ez a munkája!
De én még mindíg a fizetésére lennék kíváncsi, mert szerintem , amit Cefi és Nessy írt csak a cafetéria.
Nagy Mária
Bringás nevű éjjeliőrünk jan. 6-n pénteken befejezte munkáját a Propelleren, s jan. 9-n hétfőn, egy szintén rizset utáló épület asztalos átvette e nemes feladatot Pergető néven. Bizonyíték (mert mindig ezt kér): a két adatlap és hozzászólások összevetése.
kissé felnőttem
ki nem sz ja le a fizetett szemetet.
Attól Nekem is van véleményem csak az a gond : arra is sz n ak ja igen köpönyegforgatóknak vannak követői, saját nevelés, kibujik a szög a zsákból.
Nagy Mária
@kissé felnőttem: Mindenkinek le kellene sz ni, mert sokan belefutnak a vele való "eszméletlen" futtatásba. (Nem vagyok kivétel.) Munka után szeretnék kicsit felhomájosodni , de millió időt elvesz a sok hülyeség végig böngészése.
quadrocopter
Hol vannak a megszólított/nevesített "értelmi szintek"?

"Verőce" fedőnevű pártmunkásra, jómunkásemberre, a Lendvai utca tüneményére is elég jól méretezhető a jellemrajz viszontválaszainak "érvtengeréből"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.