Simicska Lajos két hete szenvedett balesetet a Bakonyban, ahol lecsúszott a jeges útról, de nem esett baja – írja a Blikk.

Az eset két héttel ezelőtt a nagy havazás idején történt, amikor az üzletember egy mély árokba szánkázott a fekete Jaguárjával.

Neki a haja szála sem görbült. Kimászott az autójából, és hazasétált, mert a házuktól nem messze történt a baleset. Otthonról hívott segítséget, hogy kiszedjék az autót az árokból

- árulta el az üzletember egyik közeli munkatársa.

Jaguárja eléggé összetört, totálkáros nem lett, de egy ideig biztosan nem használhatja majd.

Simicska Lajos a miniszterelnökkel való összezördülése után nem sokkal leköltözött Budapestről Veszprémbe. A belvárosban egy műemlékjellegű házat újított fel, de van egy parasztháza a közeli Hárskúton is, és számos földbirtok tulajdonosa is. Gyakorta ingázik az ingatlanok között. A budai házát nem adta el, ott is meg szokott fordulni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A g...ci biztos örült volna neki, ha Lajos nem éli túl a balesetet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
A g...ci biztos örült volna neki, ha Lajos nem éli túl a balesetet.
karma1
@lampa laz: Asszem, hogy Simicskanak nem fog a haja szala sem gorbulni: van egy olyan erzesem, hogy neki meg kuldetese van: meg kell buktatnia orbant, es erre mar kevesebb ideje van, mint egy ev.
Hajra Simicska, kezdd el a bilidontogetest!
RonaGyuri
Fordulatos történet

Simicska az árokba szánkázott vagy/majd fordult

A derék blikk.hu éjszakai szerkesztője „Összetörte autóját: Simicska árokba borult Jaguárjával” címmel osztott meg egy alig kéthetes hírt. A dolgot azon túl, hogy áthatja a kimondott és kimondatlan „ugye kellett neked az éltető napsugárral faséba lenni” a megfogalmazásai is lenyűgözőek. Azon túl, hogy hosszasan, mély tanúság látszatával ecseteli mekkorát fordult a világ a vállalkozóval a G-nap óta (a Forbesre való hivatkozással elmesélt „A háborúskodás sokba kerül Simicskának: nemcsak a korábbi óriá¬si befolyását vesztette el, hanem a Forbes magazin szerint a vagyona felét is” megérne egy külön mesét is), ilyen mondatokra futotta:
„az üzletember egy mély árokba szánkázott a fekete Jaguárjával.”,
„a falu határban az egyik kanyarban a jeges úton kicsúszott. Már sötét volt, ezért nem látszódhattak a jégbordák az úttesten,”,
„Gyakorta ingázik az ingatlanok között”,
majd a kedvencem: „A budai házát nem adta el, ott is meg szokott fordulni.”
moareka
Még mielőtt el nem üti egy osztrák nyugdíjas, addig szíveskedjék kitárulkozni a g. Orbánról...
quadrocopter
m1- "Simicska totál koxon vezetett"
origo: - "A Jaguár nem tűri az árulókat!"
Lokál: - "Drogot találtak Simicska kocsijában!"
Magyar Hírlap- " Biztosítási csalás, látták, amint előzőleg Simicska locsolta az utat!"
Vajna-2:-" Simicsak rallyzni tanult, rossz helyen, rossz időben!"
Hellcat
Teregesse már ki a szennyest mielőtt megmurdel..
lampa laz
@karma1: nagyon várom én is, h végre robbantson (szavakkal) és szakadjon rájuk minden pillér amit kiépített magának ez förtelmes tolvaj bagázs. De az is lehet, h soha semmit sem fogunk tőle megtudni, pedig az idő sürget. Nehezen viselném, ha nem a várba költözése előtt lőné szét az állítólagos municióját, h oda ne tehesse már be a mocskos csülkeit ez a túl hízott disznó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.