Sigmar Gabriel, a szociáldemokraták elnöke középszerű ember, tekintélye Németországban és a pártján belül minimális. Nem volt karizmatikus, nem volt olyan terület, ahol azt lehetett volna mondani, hogy valaki. A német szociáldemokratáknak voltak olyan vezetőik – Willy Brandt, Helmut Schmidt -, akik valakik voltak Európában, Sigmar Gabriel soha - jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hurra! Elojott a mi kis polihisztor nogradink, es mivel mar egy hete nem mondott semmi okosat nyilvanosan, hat most kikivankozott belole a nagy kerdes: lehet-e valaki kancellar 8 altalanossal?
Nos, draga mindenhez erto Illetekes Elvtars, van egy jo hirem, ne toprengjen tovabb! LEHET! Es semmi mast nem tettek a nemetek, csak peldat vesznek a magyarokrol: ahol mocsai dekan lehet a TF-en (vagy rektor, mar nem tudom ) mindenfele kepesites, de foleg diploma nelkul, akkor o is lehet a szocdemek lieblingje!
Gyuri Géderről
Hogyne lehetne, Magyarországon még Csiszárból is.
Eladott Ország
A jó közpénzen tartott Nógrádi életműdíjas professzor ­félék, akik önjelölt biztonságpolitikai szakértőkként a lidérces bizonytalanság érzését tolmácsolják valahányszor megszólalnak. Nem lenne késő most sem belegondolniuk mindazoknak, akik beveszik ezeket a közhelyes, lábszagú semmitmondásokat, hogy ez a magyar kormány uszítással, félelemkeltéssel, plakátokkal és idegengyűlölettel soha semmitől nem fogja megvédeni őket. Mert ez a kormány nem a terroristának kikiáltott menekültek ellen harcol, hanem a saját, hülyíthető népe ellen. Akinek a szavazataiért az anyját is eladná. Martin Schulz a falu egyetlen rendőrének gyermeke, szolgálati lakásban nőtt föl, máig „kis proletárnak” nevezi magát. Ezen az estén holtrészegen jött haza, majd további fél üveg Martinit döntött magába. 24 éves, munka, barátnő, életkedv nélkül, tartozásai vannak és alkoholista" + 8 osztály ...stb Erről ennyit.
Úgyhogy elmondható a szociáldemokraták között, hogy alkoholisták egyesüljetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.