A Momentum népszavazási kezdeményezéséről beszélgettek az Echo tévé Sajtóklub című műsorában. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője azt mondta:

"Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja."

Egy másik műsorban, az Angardban Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője vetette fel, hogy az olimpia megrendezésére szintén pályázó városok, Párizs és Los Angeles állhatnak a Momentum mögött – írja a 444.hu.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Lefordítva bencsik szavait:
Aki megpróbálja megakadályozni a fityesz lopásait, az hazaáruló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@verőce21: Tudtommal tényleg több próbálkozás volt, de mind elbukott a választási bizottságon. Nehogy azt mondd : semmi köze hozzá a kormánynak!
Még egy hajszál sem eshet le a fejedről a tudtuk nélkül!-:))))
SystemError
Egy dolgot azért tisztázzunk már itt a nagy összefeszülésekre. Mi is a baj azzal, hogy mi eldöntjük, hogy akarunk-e olimpiát? Én minden hőbörgés nélkül elfogadom mindkét verziót. Hozzá teszem elég jó helyen vagyunk ahhoz Európában ahhoz, hogy turisztikai, gazdasági összhatásban ne legyen akkora bukó, de nem egy Mészáros-Fidesz párosban... Lásd úszó vb...:)

Csak hogy értse mindenki 10 millió emberre levetítve ez fejenként 100.000-300.000ft...:) És hazaárzló vagyok, ha ezt a pénzt nem olimpiára, hanem egészségügyre vagy oktatásra költeném. Hát akkor én meg a qrva anyába küldök el mindenkit, aki legalább azt nem engedi meg nekem, hogy én döntsek az én részemről. Nem hogy lehazaárzlóz, ráadásul úgy hogy ebben a helyzetben szerintem fordítva igaz, de én mondjuk ezt nem teszem meg, hogy mások identitásához kössek egy ilyen kérdést...

Hányok ettől az országtól, de az emberektől is..:(
not me
A kurva anyád, meg te vagy a hazaáruló, bencsik.
Hogy mered, te geci!?
Ki vagy te, te sehonnai bitang, hogy mered, te nemzetgyilkossághoz asszisztáló?

Jön még kutyára dér!!!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: lassan jöttek meg a mélek... :))))))))
Nessy
Tisztelettel jelentem, hogy én is beléptem a "hazaárulók körébe".
Bencsik meg szövegeljen azoknak, akik nem ismerik az újságírói múltját!
Tisztelem, akinek elvei vannak, és kitart mellette, esetleg egyszer módosít, de 180 fokkal. Viszont akik naponta váltogatják az elveiket, a hitüket, és annak nyalja a talpát, aki épp hatalomban van, azokról kissé más a véleményem. Bencsik is ezek közé tartozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.