A Momentum népszavazási kezdeményezéséről beszélgettek az Echo tévé Sajtóklub című műsorában. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője azt mondta:

"Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja."

Egy másik műsorban, az Angardban Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője vetette fel, hogy az olimpia megrendezésére szintén pályázó városok, Párizs és Los Angeles állhatnak a Momentum mögött – írja a 444.hu.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Lefordítva bencsik szavait:
Aki megpróbálja megakadályozni a fityesz lopásait, az hazaáruló!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az offshore cégeken keresztül akik letelepedési kötvényeket árulnak boldog, boldogtalannak
netán nem azok a hazaárulók ?
Aztán nézd meg ezt a táblázatot te szarházi aztán járjon a pofád, mert a hazaárulók ti vagyok magatok
www.facebook.com/elniakarunk/photos/a.525214887516742.1073741828.525168387521392/1276841212354102/?type=3&theater
Hellcat
Na előkerült a hazaárulózás is már megint...Most már nagyn drukkolok ennek az aláírásgyűjtésnek.
vladimir putin
ugy terveznyi, egesz orszag menni gulag, ha nem hagyni lopnyi mojom felazsijanszkij ciganyszkij baratom.
sokanvagyunk
Marha. - Az íveken megtalálható mindnek az adatai. Jelentsd fel őket hazaárulás címén, borítékolom, lesz nagy pofára esés részedről.
1magyar
Ekkora baromságot! Az beszél aki teszi?
Yoda69
Anyad hogy van? Te mocsok kommunista bolsevik kutya.
F_Viktor
Lefordítva bencsik szavait:
Aki megpróbálja megakadályozni a fityesz lopásait, az hazaáruló!
egyvandor
Valamiért mindig az jön le, hogy azok a hazaárulók akik ennek a tolvaj bandának az érdekeit sértik.
egyvandor
@sokanvagyunk: polttal a seggükben azt csinálnak amit akarnak.
Aki Én
Ennyire még ez a beteg lélek sem lehet hülye. Pontosan tudja, hogy mekkora baromságot állít, de gondolom kiadták a megfélemlítő parancsot. Minden eszközzel távol kell tartani az embereket a népszavazás esélyétől is.
Még csak nem is arról van szó, hogy az olimpia ellen buzdítanak (ami nem lenne sem törvénytelen sem etikátlan), hanem éppen, hogy a demokratikus joggyakorlásra, éppen, hogy a tömegek megkérdezésére buzdítanak. Inkább örülniük kellene, mert ha sikeres és olimpia párti lesz az eredmény, akkor valódi felhatalmazással mehetnének neki.
Csak nem igaz a sok félelem? Csak nem az őket is megválasztó társadalmat ostobázzák, akikre nem lehet ilyen ügyeket bízni? Csak nem azt mondják, hogy buta az a társadalom, akik őket is hatalomra juttatták? Csak nem azt állítják, hogy ez a társadalom befolyásolható, megtéveszthető?
Tegnap egy másik Bencsik, a Gábor állította, hogy a társadalom befolyásolható, megtéveszthető és 20,-ért megvehető, mert irigy.
Na akkor, hogy is van ez? Hát nem éppen erre a társadalomra hivatkoznak, mikor a példátlan felhatalmazásról ugatnak ugyan ezek?
Szerintem azok a hazaárulók, akik a demokrácia alapját jelentő népszavazási kezdeményezést támadják.
eszegfu
Ha az aláirók "hazaárulók", akkor ezért emeljetek vádat, kerüljenek biróság elé, hogy tudjuk 5 vagy 15 évi terjedő börtönbüntetést kapnak... nem?! Bolond egy "udvari költő" ez a Bencsik (is)!
verőce21
Így szavaztak a Fővárosi Közgyűlésben az ellenzéki pártok képviselői arról a módosító javaslatról, hogy Budapest vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai játékokra benyújtott pályázatát:

Gajda Péter (MSZP): nem
Horváth Csaba (MSZP): tartózkodott
Szaniszló Sándor (MSZP): igen
Tóth József (MSZP): nem nyomott gombot
Trippon Norbert (MSZP): igen
Gy. Németh Erzsébet (DK): igen
Hajdu László (DK): nem
Karácsony Gergely (PM): tartózkodott
Székely Sándor (Együtt-PM): igen
Geiger Ferenc (Civil szervezetek): nem
Szabados Ákos (MSZP-DK-Együtt-PM): nem
Tokody Marcell (Jobbik): nem
Csárdi Antal (LMP): igen

Erősen megosztott ebben a kérdésben(is) az ellenzék!
Eladott Ország
"Bencsik András az államilag kitüntetett szervilizmus. Az emberiség elérte az elaljasodásnak azt a mélységét, ahonnan már nincs tovább. Ideje harcba trombitálni a NER­-t, a TEK-­et és a békemenet mindenre elszánt harcosait, a szellemi honvédők fennkölt csapatait és minden hadrafogható hazafit. Az országra borult a teljes pusztulás árnya és ezen a ponton lehetséges, hogy nincs is értelme tovább küzdeni a fennmaradásért. A Föld perceken belül megszűnik forogni és a kiválasztottak országa, a Nobel­díjasok bölcsője, az illiberális autokrácia tejjel­ megvédett akácmézzel folyó kicsiny hona belehullik a végtelen űrbe. A nagyhírű, nagymúltú és etalonnak tekintett Demokrata című hetilap főszerkesztője kijelenti, hogy "hazaáruló" aki aláír az olimpiai népszavazásért. Az ármányos liberális ellenzék, porba sújtva Bencsik András főszerkesztőt és minden hazafit Ásotthalomtól Hugyagyig. A megrázkódtatástól bénult munkatársak azóta is pszichiátriai kezelésre szorulnak, de szerencsére ott van a Pesti Srácok heroikus gárdája, akik halált megvető bátorsággal beszámoltak a példátlan, minden kontinenst külön­ külön is alapjaiban megrázó eseményről.
Olvasom, hogy a munkásőrből keresztény vitézzé avanzsált megélhetési véleményformáló, a
Fidesz ­NER ­Békemenet nemzeti háromszög egyik egyenlő oldala, az egykori Népszabadság
pártrovatának megboldogult főszerkesztője, a Magyar Demokrata nevű propaganda­lap
sztárfirkásza és egyéb, kormányt dicsőítő sajtóorgánumok szolgálatos alkalmi megmondója, azaz a Bencsik András névre hallgató egységsugarú rögmagyar „kiemelkedő színvonalú
munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést” vehetett át Balog
Zoltán minisztertől március 15-­e alkalmából." Egy ilyen dilettáns szervilis ,államilag kitüntetett seggnyaló, munkásőr beszél "romlott lelkű emberekről", "SZDSZ-utódkölykökről.
Macskaszem
Az a hazaáruló, aki két hét hírnévre hivatkozva államcsődbe hajszolja az országot kizárólag abból a célból, hogy a magyar népet kifosztva gigantikus pénzlopodát hozzon létre a nemzeti csókosok, strómanok számára.
Macskaszem
@Pálinkafőző Rézüst: Meg az anyja p.csája.
verőce21
Sokan tévesen azt hiszik, hogy a költségeket egyedül Magyarországnak és Budapestnek kell állnia. A NOB óriási pénzeket ad a rendező országnak, városnak. A szponzorokon, magánbefektetőkön keresztül is komoly források érkeznek.
Aki Én
@verőce21: Többek között ezért kell a társadalmat segíteni abban, hogy éljen legalapvetőbb demokratikus jogával.
De ez már az ijesztgetésnek és félrevezetésnek is a legaljasabb és legostobább módja.
Olyan Bencsikes...
Egyébként ha jól tudom, a BTK-nak van erre is pontja.
Nagy nyilvánosság előtt, tudatos félrevezetés, ijesztgetés, megfélemlítés, befolyásolás...
volvós
BKB = Büdös Kommunista Bencsik !!!
Te vagy a legnagyobb hazaáruló !!!
Itsuka Nakimaga
Aki aláírja az ívet, az azt írja alá, hogy LEGYEN NÉPSZAVAZÁS!
Árulja már el valaki: egy magyar népszavazás kikövetelésével vagyis azzal, hogy döntsön Budapest népe: kinek a hazáját is áruljuk?
Normális ez a Bencsik nevű izé?
Eladott Ország
@volvós: Bencsik a Népszabadság pártpolitikai rovatában számos cikkben propagálta, hogy hozzá hasonlóan minél több magyar fiatal ismerje meg, sajátítsa el, lehetőleg jó alaposan az orosz nyelvet és a szovjet kultúrát, rajta keresztül legyen híve a „magyar-szovjet testvéri kapcsolatoknak, a szocialista hazafiságnak és az internacionalizmus szellemének”.
MSZMP tag, munkásőr és az ilyen hazaárulózik és SZDSZ-es utódkölykökről pofázik rohadt, megélhetési fírkász, kaméleon.
Clavigo
Bencsik elvtárs,,,ideje lenne visszabújni a munkásőr -egyenruhába...
lusta
Van egy apró kérdésem az egybites 300 forintos budiforradalmárok felé. Svájban azt is népszavazás útján tudakolják, hogy egy példának okáért hidat felépítsenek-e. Nálunk miért ne kérdezhetné meg a nagyérdeműt bárki, hogy akar-e olimpiát, vasárnapi boltzárat, nem működő órát a Moszkva térre, vagy bármi esetben, amit fontosnak tartanak az emberek? Ha összejön az érvényes aláírások száma, azt jelenti, hogy a zemberek ezt fontosnak tartják. Nem mindjárt hazaárulózni kellene, hanem beállni az összegyűjtésbe és valóban, mondják meg a zemberek mi a fontos nekik. Mit nem lehet ezen érteni? Lehazaárulózni, felkoncolni, felnégyelni, pellengérre állítani jobb?
Zeta
Népszabadság, Népszava, MSZMP Somogymegyei bizottágának tagjaként, a csodálatos Szovjetúnió dicsőítőjeként, nekem ne mondja, hogy aki nem volt az építendő kommunizmus szekértolója az hazaáruló!
kissé felnőttem
AKKOR MI MIT MONDJUNK ??? okosat szépet neked?
120 olimpiából 3 volt nyereséges kis bohém. 100 Magyar milliárdos miért nem dobja össze a zsugát??? tudják,hogy gáz???
hetöndöe
@Zeta: Hú vazze,ez a gyökér kaposvári volt?
Költöznöm kell innen.:-)
Nessy
Bencsik elvtárs/úr jól érzi magát, vagy ez az influenza szövödménye?
Ha ennyire akarnak olimpiát, fizessék a hívek!
Talán ha gondolkodnának egy kicsinyég! Vizes V.B. indul 29 milliárdról, jelen 100 milliárd felett vannak a költségek, és még nincs kész! Akkor tessen kiszámolni, a 779 milliárd mennyi lenne a végén?
Tudom, hogy másnak is kell keresni a bóton, na, de ennyit? Vagy azért lett ilyen alacsony az induló ár, hogy a haver adja a "legjobb ajánlatot", amit majd megemelhet?
Azért a "hazaáruló" jelzővel nem árt vigyázni! Akik aláírnak, nem árulnak letelepedési kötvényt jó pénzért!
F_Viktor
@kissé felnőttem: Írod:
"100 Magyar milliárdos miért nem dobja össze a zsugát??? tudják,hogy gáz???"

Ezek a bencsik, garancsi, mészáros, tiborcz, habony és ráhel félék nem csak a beruházásból fogják lehúzni a saját lábra állásukhoz szükséges zsét, hanem ott lesznek a lepattanóknál is, pl. a turisztika élén...
verőce21
@Aki Én: (13:08) Ennyi szamárságot tényleg csak egy perc válaszidő alatt lehet írni. :)
papa.49
Ki a fasz kérdezte hogy te mi vagy, tudjuk egy szemétláda!!!
vladimir putin
@verőce21: Румыния является самой большой страной в мире!
SystemError
A hazaáruló te voltál Bencsik "Érzelmi kötődés" című hányadékodban és ma is te vagy az, aki megosztó módon ítél el embereket véleményük, szabad akaratuk gyakorlása miatt. És egy szót sem ejtettem eddig, hogy ez vagy az legyen! Elég volt az ilyen tahókból, ráadásul azokból, akiknek a rendszerváltás után inkább kushadniuk kellett volna, most meg kurvára verik a mellkasukat...hogy mekkora oroszoknak az országot eladó nagy és mély magyar.. Te vagy a hazaáruló, mi a faszt képzelsz, hogy másokat ítélsz el, mert nem fizeti ki a lopásaitokat.. Teszem hozzá 2 millió budapestin kivül nem olyan nagy buli ez a az ország többi állampolgárának, hogy 3000-9000 millárd között fizessen erre

Szerintem meg az a hazaáruló, aki ezt a pénzt nem oktatásra, kórházakra költené köcsög gyerek!
SystemError
Nem mellesleg: A "Demokrata" főszerkesztője demokrácia ellenes, őőőőőőőőőőő?:)
Cicamama55
Az én olvasatomban az a hazaáruló, aki annak értékeit külföldiek számára pénzért árulja...
quadrocopter
Nos, a folyékony gerincű simén megvalósította azokkal szemben a becsületsértést bűncselekmény törvényi tényállását, akik nem támogatjálk, nem írják alá az olimpiát támogató pénzkidobást.

Btk. 180: Becsületsértés

b) nagy nyilvánosság előtt a becsületcsorbításra alkalmas kifejezést használ vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétséget követ el. (1 év)

Csak azért, ha valakinek kedve és ideje van bíróságra menni és leszopatni ezt a genetikai vegetációt!

Szerintem...
verőce21
@vladimir putin: (19:40) Ne izzítsd magad, majd meglátjuk.
- "Románia a legnagyobb ország a világon!" - Miért?
verőce21
néhány mindenbe beleálló ellenzéki pártnak sem tetszik az olimpia, ám nem minden ellenzéki párt ért ezzel egyet! - (lásd. 12:44) - 13 ellenzéki képviselőből csak 5 támogatta a a Fővárosi Közgyűlésben a bojkottot!
coni
Hogy ki a hazaáruló azt az utókor és nem a piros fejű Bencsik fogja eldönteni. L.A és Párizs eddig is elég jól boldogult a Momentum nélkül, Azt azért még megvárom amíg a segítségükre szorulnának.
Mint a viccben amikor a hídon a kisegér azt mondja az elefántnak "hogy dübörgünk"...
egyedül
Bencsik Úr hazaáruló aki nem írja alá és inkább elnézi az országban zajló eseményeket ,az éhezést a kórházak állapotát ! Szégyen és gyalázat amit mond!
nezelodo
Ejnye-bejnye Bencsik elvtárs! Már nem az a hazaáruló aki nem fizet elő a Népszabadságra? Hogy meg tetszett néhányszor változni!
JAJMÁR
Illiberalista. Egyenesen lehazaárulózza azokat, akik nem fogadják el az érdekemberek "zsákbamacskáját".
Ami nem kevesebbről szól, csak a hazánkról meg az életünkről.

Egy ilyen hazaárulóz!
nevemnick
Ez az ember nem erre a világra való.
Maradt volna Chipendale.
Jót röhögnének a csajok.

:D
JAJMÁR
Persze, bizonyára jó sokat lehet nyerni "a benyalóknak" egy olimpián. Az embereknek mégis joga van szavazni, és joga van máskèppen látni - talán a tapasztalat miatt is -, ennek a következményeit. Egy korrupt állam kormányának mindenáronolimpiát akarása elég világos üzenet. Akit érdekel az ország sorsa érti.
karma1
@vladimir putin: Haha, 1 ora 10 percbe kerult verocenek, hogy megtalalja a forditoprogramon a beirasodat! HIHIHI... Szuper!
Lackó50
"Aki nincs velünk, az ellenünk!" Éljen Rákosi elvtárs! Itt már mindenki hazaáruló, aki nem a FIDESZ mellett van. Szerintem viszont az a hazaáruló, aki az adóforintokat nem az ország felemelkedésére, hanem a saját hobbijára költi. Ha a sok frissen épült stadionnak magát kellene eltartani, akkor csődbe is mennének mind.
Cicamama55
@verőce21: 13.07 "egyedül Magyarországnak és Budapestnek kell" ... Magyarországot Budapest és az összes határon belüli város, falu, kis település együtt alkotja. Budapest Magyarország része, nem külön állam, így a teher is közös a határon belül minden településre, emberre lebontva...A szponzorok leírhatják az adójukból a nyújtott támogatást, nem kell őket félteni. S hát az ingyen reklám lehetőségéről se feledkezzünk meg! Az üzletük erre van kihegyezve!
nezelodo
Az esetleg az nem fordult meg ennek a szilárd elvi meggyőződéssel bíró senkinek a fejében, hogy lehetne egy népszavazás ez ügyben is, olyan mint a migráncsos, Orbán által kezdeményezett, ami ha elbukik akkor is fényes győzelem?
verőce21
@karma1: (22:00) Te lüke vagy! Én nem ülök állandóan a számítógép előtt. :)
evacica
Ez a pali már orvosi eset! Ezt is kezelhetnék már Gratzban! Az a sok hülyeség amit összehord, tudja egyáltalán, hogy mi is az a hazaárulás?! Akinek más a véleménye és ennek nyíltan hangot is ad mitől hazaáruló?Ettől a hazájának semmi kárt nem okoz. Ellentétben az Orbán kormánnyal akik folyamatosan csak kárt okoznak a hazának és annak népének. Az ilyen Bencsikek a hazaárulok!
verőce21
@Cicamama55: (08:22) "...Budapest Magyarország része, nem külön állam, így a teher is közös a határon belül minden településre..."
- itt van a kutya elhantolva! Mert az építkezés csak Budapestet gyarapítja (meg a felfordulás is), de akkor miért lenne érvényes csak a Budapestiek népszavazása? És miért nem az egész országé, akik a pénzt adják?
Azért, mert - ezek a kétségtelenül tehetséges, külföldön tanult fiatalok - kiagyalták, hogy Budapest a Fidesz "leggyengébb" láncszeme?
Aki Én
@verőce21: Ezt a 12:44-es ,,kissé" érthetetlen hadovádra írtam. De mindegy is, úgysem érted. Most sem sikerült egy választ a kérdéssel párosítani.
verőce21
@Aki Én: (11:22) Te egy súlyosan beteg, hazudozó, lipsi vagy! Csak azt bizonyítottad, hogy egy kihegyezett fizetett troll vagy!
A (12:44)-hez még köszönő viszonyban sincs az a válaszod. Nem sikerült a válaszod a tényként közölt Közgyűlési jkv.-el párosítanod!
Ráadásul hazudsz is Kretén!
Aki Én
@verőce21: Ettől te még nagyon buta maradsz :)
1magyar
Bencsik nézzen már szét hogyan élnek az emberek, akik dolgoztak 30-40 évet és a szociális szférában kötnek ki!
Egyáltalán, ahol a minimálbér nem éri el az átlagjövedelmet, hogy mernek olimpiát felvállalni?
Nem a nép nyomorgatásából kell a felső tízezer szórakozását biztosítani.
Na,az a hazaárulás.
verőce21
@Aki Én: (11:36) Szerencsére te nálam butább vagy, még a látszatra sem adsz! :)
Mondom, hogy egy buta, fizetett lipsi troll vagy!
Aki Én
@verőce21: A helyzet az, hogy aki nálad butább, az már bekapcsolni sem tudna egy gépet, tehát ez kilőve. Az, hogy te nem találsz összefüggést egy állítás és az arra adott válasz között, nem meglepő. Szereptévesztésben vagy, amiért nyilván nem te, hanem az aluliskolázott, vagy éppen túlterhelt kezelőorvosod a felelős.
Attól, hogy nem ért meg senki, még nem vagy művész!
wpym
Ha ez hazaarulas, akkor mi az orszag kirablasa???
feco fero
Másképpen: Aki ezt nem írja alá az hazaárulást követ el! bencsik te már az vagy!!!
Amikor a kórházakban nincs fűtés, WC papír, fertőtlenítő, stb! Amikor minimum 600 fős sürgősségi orvos hiányzik a rendszerből. a több ezer fős nővér hiányról nem is beszélve,amikor 40 - 45 év munka iszony után 50 -60 ezres nyugdíjakat adnak, és még folytathatnám. OLIMpiát akarnak?!
Ez már tényleg a gátlástalanság, pofátlanság tetőfoka!!!
Ezek a szándékok és események fogják meg alapozni, hogy hamarosan jön JOBBIK is!
Minden esetre én a magam nevében egy utolsó bunkó, fax...ónak tartom ezt a bencsiket és a hozzá hasonlókat!
Szegény anyját sajnálom! Szerintem Ő sem ilyet akart.
feco fero
Másképpen: Aki ezt nem írja alá az hazaárulást követ el! bencsik te már az vagy!!!
Amikor a kórházakban nincs fűtés, WC papír, fertőtlenítő, stb! Amikor minimum 600 fős sürgősségi orvos hiányzik a rendszerből. a több ezer fős nővér hiányról nem is beszélve,amikor 40 - 45 év munka iszony után 50 -60 ezres nyugdíjakat adnak, és még folytathatnám. OLIMpiát akarnak?!
Ez már tényleg a gátlástalanság, pofátlanság tetőfoka!!!
Ezek a szándékok és események fogják meg alapozni, hogy hamarosan jön JOBBIK is!
Minden esetre én a magam nevében egy utolsó bunkó, fax...ónak tartom ezt a bencsiket és a hozzá hasonlókat!
Szegény anyját sajnálom! Szerintem Ő sem ilyet akart.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: ahogy te, (vagymifene) buta, fizetett neolipsibolsi troll vagy!
Aki Én
@karma1: @verőce21: Azidőtájt másik névvel volt bejelentkezve...
Tudod, a kretének mindig ,,többen" vannak.
Aki Én
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem nem fizetett. Ezért a színvonalért még a fidesz sem fizet. Ez már nekik is full ciki. Egyszerű szabadúszó KRETÉN.
not me
Soha nem írtam alá semmit, de ezt aláírtam.

bencsik, ha úgy adódik egy szívlapáttal baszlak pofán, és nem az olimpia miatt, csak úgy, mert megérdemled, mert a vérgeciségnek azon a fokán állsz, hogy még véletlenül sem lehet kedvelni téged.
Sugárzod magadból a rosszat, a rosszra való hajlamot.
Beteg a gondolkodásod, beteg a szíved.
Sátáni vagy.
.
Cicamama55
@verőce21: Az összes politikai szervezkedés mindig a fővárosunkban történik, azért kell neki a budapestieket megnyerni, s betömni a szájukat! Minden 2.3. létesítmény oda, a többi pedig a fideszes "fellegvárakba" épülne majd, ebben biztos vagyok...Vidékieket nem kérdezik meg, mert ők csípőből elleneznék! A parasztemberek nem mennének ilyen rossz üzletbe bele, ahol 1 hónapos ragyogást, 10 év nélkülözés követne! Rossz üzletet józan paraszti ésszel nem köt senki!
Pálinkafőző Rézüst
@Cicamama55: tényleg, miért is nem lehetne többpólusú a politikai szervezkedés?,? Jah, ez most nem megy, mert aki más szelet fúj, azt a fideszes elvtársak, vagy lekaraktergyilkolásszák, ha ez nem megy, akkor küldik a navot. Akik akkor is találnak valamit, ha nincs. Akkor tesznek oda... Oszt jónapot...
verőce21
@Aki Én: (12:00) Személyeskedni tudsz csak nyikhaj! Valami épkézláb gondolatod nincsen? :)
Lebuktál alaposan.
Személyeskedni én is tudok, ha kell és ez legalább igaz: Fizetett, hazug, buta, lipsi troll vagy! Na?
Aki Én
@verőce21: Ezt most melyik éned mondja? Most sem vagy hitelesebb mint máskor.
Tudod: ,,Egyszerű szabadúszó KRETÉN."
verőce21
@Aki Én: (15:25) Hazug, ostoba, lipsi troll!
Egy másik site-n van a helyed, az: "ostobavagyokanyámkukacéshazudokmintakutya.hu"- n regisztrálj! :)
herczeg0210
Te meg egy szar alak vagy, jó ha tudod bENCSIK!
bencemacska
@verőce21: ma, 08:55
Ezt a kérdést a Fidesznek kellene feltenni - próbáld meg, hátha neked sikerül - mert csak ők tudják, miért nem engedélyeztek országos népszavazást!
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (13:08) Olyat még nem ettem. De olyat mint te, már igen!
Cefi
Bencsik: "Hazaáruló", aki aláír az olimpiai népszavazásért.

Nyomdahiba. Helyesen:

Bencsik hazaáruló. Aki nem, az aláír az olimpiai népszavazásért.
verőce21
@bencemacska: (16:14) Rosszul tudod, a Fideszben össze sem rezzentek az olimpia elleni akciók hírére.
Több próbálkozás is volt az elmúlt bő egy évben, ám eddig senkinek nem jött össze.

(Inkább nagy meglepetést okozott a Momentum Mozgalom a 2024-es budapesti olimpia megrendezése ellen szóló népszavazással. De kudarcra van ítélve.)
bencemacska
Na most akkor én büszkén bejelentem,hogy bencsik definíciója szerint hazaáruló vagyok!!!
Mentségemre csak azt tudom felhozni, hogy akasztófára való egyedek véleményét nem veszem figyelembe!!!-:((((
bencemacska
@verőce21: Tudtommal tényleg több próbálkozás volt, de mind elbukott a választási bizottságon. Nehogy azt mondd : semmi köze hozzá a kormánynak!
Még egy hajszál sem eshet le a fejedről a tudtuk nélkül!-:))))
SystemError
Egy dolgot azért tisztázzunk már itt a nagy összefeszülésekre. Mi is a baj azzal, hogy mi eldöntjük, hogy akarunk-e olimpiát? Én minden hőbörgés nélkül elfogadom mindkét verziót. Hozzá teszem elég jó helyen vagyunk ahhoz Európában ahhoz, hogy turisztikai, gazdasági összhatásban ne legyen akkora bukó, de nem egy Mészáros-Fidesz párosban... Lásd úszó vb...:)

Csak hogy értse mindenki 10 millió emberre levetítve ez fejenként 100.000-300.000ft...:) És hazaárzló vagyok, ha ezt a pénzt nem olimpiára, hanem egészségügyre vagy oktatásra költeném. Hát akkor én meg a qrva anyába küldök el mindenkit, aki legalább azt nem engedi meg nekem, hogy én döntsek az én részemről. Nem hogy lehazaárzlóz, ráadásul úgy hogy ebben a helyzetben szerintem fordítva igaz, de én mondjuk ezt nem teszem meg, hogy mások identitásához kössek egy ilyen kérdést...

Hányok ettől az országtól, de az emberektől is..:(
not me
A kurva anyád, meg te vagy a hazaáruló, bencsik.
Hogy mered, te geci!?
Ki vagy te, te sehonnai bitang, hogy mered, te nemzetgyilkossághoz asszisztáló?

Jön még kutyára dér!!!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: lassan jöttek meg a mélek... :))))))))
Nessy
Tisztelettel jelentem, hogy én is beléptem a "hazaárulók körébe".
Bencsik meg szövegeljen azoknak, akik nem ismerik az újságírói múltját!
Tisztelem, akinek elvei vannak, és kitart mellette, esetleg egyszer módosít, de 180 fokkal. Viszont akik naponta váltogatják az elveiket, a hitüket, és annak nyalja a talpát, aki épp hatalomban van, azokról kissé más a véleményem. Bencsik is ezek közé tartozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.