Nem mindenkinek jön be a Puszi Riot. Ezúttal sem mindenki tetszését nyerte el a HVG címlapja, de ez igazából nem is volt célunk, mert akkor minden héten cuki kisállatok kerülnének rá. Ezzel szemben most Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin szenvedélyes csókja vezeti fel az orosz elnök évi rendes budapesti eligazítását. Olvasóink egy része természetesen veszi a lapot, amit ezúton is köszönünk, viszont dicséretekkel nem akarjuk fényezni magunkat. Inkább az indulatból és felháborodásból mutatnánk vegyes ízelítőt, amit a HVG Facebook-oldaláról, valamint a hvg.hu-ra érkezett kommentekből válogattunk.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Most mi a szart finnyáskodnak, Brezsnyev-Kádár csókját is megszoktuk anno.

Egyébként sem titkolják, h szeretik egymást. Pubi már egyeztette a szájvizet is az orosz kollégájával, Krasznaja Moszkva rózsakölni lesz.
grincss
Egy "srófra" jár az eszünk, Tesó! :-))
Nessy
A "ruszkik haza" után ez a csók már a megbocsájtás jele Putyin részéről, míg Orbán részéről a bűnbánaté. A kiengesztelés árát meg mindannyian fizethetjük majd!
Qqberci
Nem lesz csók... Orbán térdelni fog...
grincss
@Qqberci: Pontosabban: térdelve szeretni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.