Németországban a lakosság csaknem kétharmada szerint jó kancellárjelölt a szociáldemokrata párt (SPD) számára Martin Schulz, választói támogatottsága pedig megegyezik a hivatalban lévő kormányfő, Angela Merkel támogatottságával - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Vérrel és verejtékkel ő még legyőzheti Merkelt Professzorok Batthyány Köre: Olimpia akkor is kell, ha szétlopnák Olasz buszbaleset: eddig nem találtak műszaki meghibásodásra utaló jeleket Az ARD országos köztelevízió megbízásából végzett közvélemény-kutatás alapján Martin Schulz a németek 64 százaléka szerint jó kancellárjelölt az SPD számára. A párt szavazóbázisában még nagyobb, 81 százalékos arányban tartják jó jelöltnek. Amennyiben közvetlenül lehetne kancellárt választani, és a tisztségért Martin Schulz és Angela Merkel – a KereszténA lakosság csaknem kétharmada szerint jó kancellárjelölt a szociáldemokrata párt (SPD) számára Martin Schulz.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon erdekes megkozelites: ha ugyanis mindkettojuket 2/3-2/3 szereti, akkor ennek a ketharmadnak a fele ARULO, illetve finomabban kifejezve: ingadozo, es akkor tulajdonkeppen egyikuknek sem lesz meg a szukseges tobbsege,... (Kioltjak egymas nepszeruseget , ...)

Akkor jon elo a neveto semleges, senkire sem szavazo reteg? Hat mar Nemetorszagban is lustak elmenni szavazni az emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.