Hiába létezik a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK), még így sincs pénze új építésű lakást venni a magyaroknak – olvasható az Inforádió cikkében.

Igény lenne rájuk, de annyira megemelkedett egy év alatt az áruk, hogy egyre többen a használt lakások irányában kezdenek keresgélni – mondta el az Inforádiónak az Otthontérkép vezető elemzője, Mester Nándor.

Mester szerint több ezer új lakás átadása várható idén, ám az áremelkedés miatt megtorpanni látszik a kereslet.

A vezető elemző hozzátette, az új építésű lakásoknál a legfontosabb szempont azok elhelyezkedése, és csak ezután jönnek olyan feltételek, mint hogy mekkora a lakás, és téglaépületben van-e. 

Mester hozzátette, a népszerű kerületekben található új építésű lakások áránál százezrekkel, de akár millió forinttal is olcsóbban lehet új lakást találni, ha az ember más, kevésbé ismert kerültekben keresgél.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát pont a fidesz mérgesCSOKja miatt emelekdtek meg az ingatlanárak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Aki áremelkedést mer említeni az hazaáruló.
Hellcat
@human: ÁH látom az irónia az megy. Bárki aki fidesz ellenes az hazaáruló...szerintem meg pont ők azok de hát ez már mind1 :)
Eladott Ország
"Már csak egy kis türelem kell és ránk szakad a boldogság. Mindenki dőljön hátra a fotelban, aki sámlin ül az csak óvatosan. A kormány új, 2017-­es költségvetése a fiatalok költségvetése lesz, mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Ugyanez a költségvetés az egyet ­lépünk ­előre programot is megvalósítja. De most főleg a még Magyarországon élő fiatalok otthonteremtését és itthon tartását, valamint a külföldön dolgozó fiatalok hazacsábítását fogja megvalósítani, mint a huzat. Helyes! Mindenki más is ezt szeretné az országban. Még azok is, akik nem annyira fiatalok, ugyanis a középkorúaknak és az idősebbeknek sem szokott az megártani, ha van értelmes munkájuk, tisztességes fizetésük és otthonuk. Ehhez tudnám javasolni, hogy ne egymás között dobják szét az uniós fejlesztési forrásokat, valamint az egyéb közpénzeket, hanem fordítsák az ország javára ezeket. Az sokat javítana a helyzeten. Mészárosék, Vajnáék, Garancsiék, Tiborczék
és a többiek pedig csak megélnek kevesebb pénzből is."
human
@Hellcat: Ennek a hogyhívjáknak. Megvan. Bencsiknek a az idióta szövege a fülembe ivódott. Ő mondta, hogy aki aláírja a Nolimpiát az hazaáruló. Tehát bárki aki a kormánynak nem tetsző dolgot tesz az hazaáruló. Mert kormány = haza. Orbán = Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.